reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Elfiko, gratuluję mieszkanka, zdrowia Weronisi i dobrej passy :-D:-D:-D Trzymajcie tak dalej ;-) A Maja się dawno już do nas nie odzywała :no: Co się u nich dzieje?
Zdjęcia waszych dziewczynek są extra :tak: Laura i Weronika mają podobne uśmiechy :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Elfiko, weź tą Maję przywołaj do porządku, bo Ty chyba częściej do nas zaglądasz niż ona:sorry2:. Mam nadzieje, że wszystko u nich w porządku. Pozdrów ją od nas:tak:.

Dziewczynki śliczne:-) i nawet minki maja podobne, jak to siostry:-D

Elfiko, gratuluję mieszkanka, zdrowia Weronisi i dobrej passy :-D:-D:-D Trzymajcie tak dalej ;-) A Maja się dawno już do nas nie odzywała :no: Co się u nich dzieje?
Zdjęcia waszych dziewczynek są extra :tak: Laura i Weronika mają podobne uśmiechy :-D:-D:-D:-D:-D
Dziękuje za gratulacje :tak:
Co u Maji? Tak w skrócie : -troche sie ostatnio pochorowali wszyscy, Laura miała zapalenie oskrzeli, Maja angine ale już sa zdrowe :tak:
Laura dostała nowe mebelki do pokoju, śpi juz w łóżku z barierką i jest bardzo zadowolona, Maja dorabia sobie tu i tam,
to chyba wszystkie nowości. Reszta u nich po staremu :tak:nie wiem czemu sie do Was nie odzywała dawno, zapytam przy okazji :tak: sam sie za nią stęskniłam bo byłyśmy przyzwyczajone do prawie codziennych rozmów telefonicznych a przez moja prace jest to już niemożliwe i rozmawiałam z Mają ostatnio w poniedziałek :szok::-D:-D;-)

Elfiko super wiesci. Przylaczam sie do gratulacji. I dalszego zdrowka, zwlaszcza dla Weronisi, zycze. :tak:
Dziewczynki slodkie na tych zdjeciach, widac, ze rodzinka. :tak:

Geperty no to sie oblowilas. :tak:
Ja takie duze ciuszki jak kupuje to chrzesniakowi daje, a ptem i tak w koncu trafiaja do nas.
Na wiosne mamy juz wszystko, ale ostatnio przejrzalam letnie ciuszki i musze Robertowi kupic jakies koszulki z krotkim rekawkiem, bo w sumie ma 7 szt, ale ze jedziemy pod namiot, to nie bede miala za bardzo warunkow do prania tego, a moje dziecko ma wyjatkowy talent do brudzenia sie, wiec musze mu jeszcze kilka kupic.
Ma jeszcze chyba ze 4 czy 5 bez rekawkow, no ale nie wiem jaka bedzie pogoda, a poza tym boje sie, ze mu sie ramionka przypieka w takich koszulkach.

No i sandalki tez bedziemy pewnie musieli kupic, bo mam z Elefanta, ale to rozmiar 23, a Robert ma teraz 23, wiec do lata moga juz byc za male. :sorry2:

Monia sliczne.
Ja szukalam Robertowi jakis cienkich ogrodniczek, ale jakos nic fajnego nie znalazlam. Chyba musze lepiej szukac. :dry:

Aph, my wczoraj też szukaliśmy. Jest bardzo dużo dla dziewczynek :dry: i krotkich. My polujemy jeszcze na takie cienkie ale z długimi nogawkami ;-)

reklama
Kurcze no wlasnie dla dziewczynek to sa. :dry:
Ja tez chce bardziej dlugie, no ale krotkimi tez bym nie pogardzila. :-D:tak:

Do góry