reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Befado - fabryka - było kiedyś u nas w Kętach, niedawno przenieśli się do Bielska. ich pantofle były nie do pobicia, cos jak Zetpol :tak:

reklama
Elfiko gratuluje mieszkania juz w nowym, własnym mieszkanku. Obie dziewczynki cudne
no i jak pytalam o kapcie to mowil ze nie poleca takich sztywnych(za ktore dalam 90zł:wściekła/y::wściekła/y:) ani skarpetek antyposlizgowych i ze to bzdura ze dziecko ma chodzic na boso:confused: ja kiedys gdzies czytalam ze chodzenie na boso jest zdrowe:cool2:
No oczywiście, co lekarz to opinia. Szczerze powiedziawszy to rozmawiając z kilkoma lekarzami, pediatrą, ortopedą i rechabilitantem wszyscy mowili, ze chodzenie boso jest zdrowe i dobre dla rosnących stop. * kwietnia jedziemy do prokocimia do ortopedy to zapytam, cikeawe co tam powiedzą:confused:.

Co do bucików to ja dla Julki poki co wiosennych nie mam, czekam własnie na te wizyte w prokocimiu, bo moze sie okazac ze lekarz np. zaleci jakies specjalizstyczne obuwie choc szczerze watpie bo nie wiedze, zeby Jula jakos specjalnie kośclawiła nózki. A wogole to zastanawiam sie jakie ewentua;nie kupic jej buty. Kupujecie takie wyzsze buciki za kostke czy odrazu takie ponizej kostki? w zeszłym roku kupiłam ponizej kostki i w sumie dobrze bo te powyzej kostki to chyba na miesiac albo i krocej.

Robert chodzi w niskich butach i jest ok. Teraz ma takie przejsciowe z Boti do kostki, ale sa nieocieplane i bardzio lekkie.
Juz w ubieglym roku w lecie mial sandaly na samych paskach i sobie radzil. Jak ma wyzsze buty to jakos dziwnie chodzi. :no: A na bilansie babka powiedziala, ze chodzi prawidlowo wiec ja napewno bede kupowac niskie buty. :tak:
No ale moje dziecko w domu chodzi bez kapci, przewaznie w skarpetach, ale ze one Go w stopy chyba parza, to co chwile gania z golymi stopkami.

Pisząc poprzedniego posta uzmysłowiłam sobie, że moi panowie mają co na siebie założyć na tą komunię a ja nie :baffled: O kurcze! Chyba muszę sama sobie coś poszukać :tak:

Cześć!
wpadam do Was z życzeniami :tak:
Ze świątecznego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć Wam naprawdę z całą serdecznością
By święta napełniły Wam duszę radością!
By Wielkanoc była jak bajka,
a na stole nie zabrakło smacznego jajka!

Życzymy samych tęczowych pisanek,
i Mokrego Dyngusa cały ranek.
elfik z rodziną
68.gif

reklama
A to obiecane zdjęcia nowego nabytku Witka ;-)
1. Sandałki - kupiła teściowa :tak:;-):-D
2. Półbuciki z wycięciami
3. Trampki do latania po działce wujka i do piaskownicy (trochę już brudne, bo po zakupach byliśmy na działce wujaszka :-D:-D)

Załączniki

• DSC_0154.jpg
    DSC_0154.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 158
  • DSC_0155.jpg
    DSC_0155.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 158
  • DSC_0153.jpg
    DSC_0153.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 167
Do góry