reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Elfiko gratuluje mieszkania juz w nowym, własnym mieszkanku. Obie dziewczynki cudne
Co do bucików to ja dla Julki poki co wiosennych nie mam, czekam własnie na te wizyte w prokocimiu, bo moze sie okazac ze lekarz np. zaleci jakies specjalizstyczne obuwie choc szczerze watpie bo nie wiedze, zeby Jula jakos specjalnie kośclawiła nózki. A wogole to zastanawiam sie jakie ewentua;nie kupic jej buty. Kupujecie takie wyzsze buciki za kostke czy odrazu takie ponizej kostki? w zeszłym roku kupiłam ponizej kostki i w sumie dobrze bo te powyzej kostki to chyba na miesiac albo i krocej.
No oczywiście, co lekarz to opinia. Szczerze powiedziawszy to rozmawiając z kilkoma lekarzami, pediatrą, ortopedą i rechabilitantem wszyscy mowili, ze chodzenie boso jest zdrowe i dobre dla rosnących stop. * kwietnia jedziemy do prokocimia do ortopedy to zapytam, cikeawe co tam powiedzą.no i jak pytalam o kapcie to mowil ze nie poleca takich sztywnych(za ktore dalam 90zł) ani skarpetek antyposlizgowych i ze to bzdura ze dziecko ma chodzic na boso ja kiedys gdzies czytalam ze chodzenie na boso jest zdrowe
Co do bucików to ja dla Julki poki co wiosennych nie mam, czekam własnie na te wizyte w prokocimiu, bo moze sie okazac ze lekarz np. zaleci jakies specjalizstyczne obuwie choc szczerze watpie bo nie wiedze, zeby Jula jakos specjalnie kośclawiła nózki. A wogole to zastanawiam sie jakie ewentua;nie kupic jej buty. Kupujecie takie wyzsze buciki za kostke czy odrazu takie ponizej kostki? w zeszłym roku kupiłam ponizej kostki i w sumie dobrze bo te powyzej kostki to chyba na miesiac albo i krocej.
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Robert chodzi w niskich butach i jest ok. Teraz ma takie przejsciowe z Boti do kostki, ale sa nieocieplane i bardzio lekkie.
Juz w ubieglym roku w lecie mial sandaly na samych paskach i sobie radzil. Jak ma wyzsze buty to jakos dziwnie chodzi. A na bilansie babka powiedziala, ze chodzi prawidlowo wiec ja napewno bede kupowac niskie buty.
No ale moje dziecko w domu chodzi bez kapci, przewaznie w skarpetach, ale ze one Go w stopy chyba parza, to co chwile gania z golymi stopkami.
Juz w ubieglym roku w lecie mial sandaly na samych paskach i sobie radzil. Jak ma wyzsze buty to jakos dziwnie chodzi. A na bilansie babka powiedziala, ze chodzi prawidlowo wiec ja napewno bede kupowac niskie buty.
No ale moje dziecko w domu chodzi bez kapci, przewaznie w skarpetach, ale ze one Go w stopy chyba parza, to co chwile gania z golymi stopkami.
W maju idziemy do znajomych syna na komunię I trzeba było coś poszukać dla Witka z takich bardziej eleganckich rzeczy. Tatuś wyszperał i zakupił taki oto komplet
FIRMOWY KOMPLET GEORGE KURTKA SPODNIE KOSZULA (591200623) - Aukcje internetowe Allegro
A na lato coś takiego
SPODENKI Z BLUZKĄ H&M na lato dla 2-3 latk (589388441) - Aukcje internetowe Allegro
FIRMOWY KOMPLET GEORGE KURTKA SPODNIE KOSZULA (591200623) - Aukcje internetowe Allegro
A na lato coś takiego
SPODENKI Z BLUZKĄ H&M na lato dla 2-3 latk (589388441) - Aukcje internetowe Allegro
Elma
Małgosia
Martucha dziewczyny już ci odpowiedziały, przeglądałam dzisiaj allegro i są trampeczki w wersji dla chłopców
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5067455&gr_id=25959&p=1&p=0
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5067455&gr_id=25959&p=1&p=0
Ostatnia edycja:
elfiko
lipcowe mamy ´05
Cześć!
wpadam do Was z życzeniami
wpadam do Was z życzeniami
Ze świątecznego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć Wam naprawdę z całą serdecznością
By święta napełniły Wam duszę radością!
By Wielkanoc była jak bajka,
a na stole nie zabrakło smacznego jajka!
Życzymy samych tęczowych pisanek,
i Mokrego Dyngusa cały ranek.
elfik z rodziną
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć Wam naprawdę z całą serdecznością
By święta napełniły Wam duszę radością!
By Wielkanoc była jak bajka,
a na stole nie zabrakło smacznego jajka!
Życzymy samych tęczowych pisanek,
i Mokrego Dyngusa cały ranek.
elfik z rodziną
reklama
A to obiecane zdjęcia nowego nabytku Witka ;-)
1. Sandałki - kupiła teściowa ;-)
2. Półbuciki z wycięciami
3. Trampki do latania po działce wujka i do piaskownicy (trochę już brudne, bo po zakupach byliśmy na działce wujaszka )
1. Sandałki - kupiła teściowa ;-)
2. Półbuciki z wycięciami
3. Trampki do latania po działce wujka i do piaskownicy (trochę już brudne, bo po zakupach byliśmy na działce wujaszka )
Załączniki
Podziel się: