K
konto usuniete
Gość
Laura i Weronika mają podobne uśmiechy
to samo chcialam napisac, slicznosci wasze dziewczynki no i widac ze szczesliwe ze sie razem spotkaly;-)
Elfiko gratuluje i zagladaj czesciej do nas, ciesze sie ze Weronisia zdrowa, buziaki dla niej ;*
Monia super zestawik, a najbardziej mi sie kapelusz podoba-normalnie czaderski:-)
my wczoraj bylismy na miescie w poszukiwaniu butow na wiosne i niestety ale nic nie ma:-( chcialam takie za kostke, lekko usztywniane, najlepiej trampki...
w ogole to nie pamietam czy wam pisalam ale pan profesor za 250zł powiedzial ze takie cale usztywniane buty to katorga dla dziecka, ze buciki powinny byc w miare miekkie itd. no i jak pytalam o kapcie to mowil ze nie poleca takich sztywnych(za ktore dalam 90zł) ani skarpetek antyposlizgowych i ze to bzdura ze dziecko ma chodzic na boso ja kiedys gdzies czytalam ze chodzenie na boso jest zdrowe
powiedzial ze wszystko w miare rozsadku, kupic normalne wygodne buty(kapcie) a co do przypadlosci nikusia(ma koslawosc kolana) dokupic ta wkladke supingującą... juz sama nie wiem co myslec