reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Ale suuuuuper ten kombinezon !!! Śliczny !!! Ale Wam zazdroszczę dziewczyny :tak: ... u nas w B-B nie ma sklepu firmowego Coccodrillo :dry:

A u nas jest, ale jakoś zawsze co wchodzę to ceny aż mnie odpychają:baffled:. Musze się przelecieć sprawdzić, może u nas też są przeceny jakieś:confused::tak:.

Ale Wam zazdroszczę dwuczęściowych :zawstydzona/y:, u Nas już nie było :-(, ale wzięłam jednoczęściowy w tych samych kolorach :-D:-D:-D za 51zł :-).

Załączniki

• P1070076.jpg
    P1070076.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 34
  • P1070078.jpg
    P1070078.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Martuchaa a planujesz jeszcze wypad do Coccodrillo? Bo jak tak, to ja jestem chętna na taki dwuczęściowy, oczywiście 98.

geperty super ten jednoczesciowy tez, u nas takich nie widzialam.
u nas z 98 byl jeszcze jeden taki jak nasz i drugi taki granatowy ale babka tamten odradzila bo mial kijowy material(taki jak bluza bardziej).
ja mam to centrum handlowe pod nosem, jutro podskocze i wezme ci jak jeszcze bedzie. szkoda ze od razu nie pomyslalam zeby:dry:

No to super Martuchaa, mam nadzieję, że będzie jeszcze cały komplet, u Nas jak były to same kurtki, a spodni 98 z żadnego modelu nie było :no:. Mi bardzo podobał się taki jednoczęściowy:
WYPRZEDAŻ - COCCODRILLO - kombinezon DRA -98 (529843269) - Aukcje internetowe Allegro
kosztował 85zł, też był z tego "lepszego" materiału, ale jak ubrałam Nikusiowi to w kroku miał zapasu ok 3cm, więc nie wiem czy w przyszłym roku nie byłby za krótki w tułowiu, a ten co wzięłam miał więcej luzu, więc za rok na pewno będzie dobry, poza tym cena baaardzo kusząca :tak:.

geperty ten też bardzo fajny:tak: u nas go nie było już.
ja w ogóle to chciałam wziąść jakiś "starszakowy" z rozmiaru 104(albo chociaż same spodnie) ale ta babka powiedziała że te i tak są bardzo dobre i że mamy biorą zazwyczaj rozmiar większy na przyszły rok.
No i faktycznie Nikuś w tym 98 tonie teraz:sorry2: także mam nadzieje że aż tak strasznie nie urośnie że byłby za mały.
a w zeszłym roku tą khaki kurtke też mu kupiam na 92 bo była przecena(on wtedy nosił 80-86cm) i chodzi w niej w tą zime ale jeszcze widać że troche duża:-p fajnie bo przechodzi też wiosne(ona ma tą odpinaną podpinkę,kamizelke i kaptur)

Martucha no taki sam mamy. :tak: i Robert tez w nim tonie. :-D
Geperty u nas z tych co dalas zdjecie, byly same malutkie. :no:

reklama
Świetne te kombinezonki. Jakbym nie miała kombinezonu w rozmiarze 98 to bym się wybrała u nas i bym kupiła. Witkowi ten na 92 dwa jest jeszcze cały czas doby, a od znajomych dostaliśmy zielony w rozm. 98 i będzie dobry na następną zimę :-D:-D Grunt to oszczędność :-D:-D:-D

Zapomniałam wam napisać. Dostałam paczkę z tym kompletem
Alaska.Bluza z misiem,ocieplane spodnie,bluzka.24m (522913199) - Aukcje internetowe Allegro
Paczka przyszła z Tajlandii :szok: Komplecik jest rewelacyjny :tak::-D:-D Spodnie ocieplane są cienkim materiałem przypominającym polarek, bluza ma meszek od spodu, a bluzeczka nie jest zbyt gruba. Wszystko jest ciut większe, więc spokojnie Witek będzie mógł jeszcze w tym chodzić ... bluzy wykorzystamy na pewno do lata, a spodnie to nie wiem czy wystarczą do jesieni. Zależy na ile Witek urośnie ;-)

Do góry