reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

aph super lozko i super pokoik:szok:masakra jak fajnie wszystko wymysliliscie, ja tu nie moge sie zorganizowac na tym metrazu jakos:-D
a lozko poprostu swietne, przypomnij mi tylko w jakiej cenie bylo i jakie wymiary bo czuje ze tez je u nas wcisne jakos(nawet na sile:-D:-p)
no i zapomnialam dopisac ze ta komoda swietna!!

Dziekujemy. :-D Lozko ma 160 na 70cm i kosztowalo nas nieale 370zl z materacem (95zl), ale materaz mozna tez wziasc za 65zl, wiec wtedy wyjdzie o te 30zl taniej. :tak:

Aph super to łóżeczko, ja chciałabym podobne, tylko pasowałoby mi w kolorze drewna. Właśnie owe łózko zajmuje mi teraz najwięcej miejsca w głowie :tak:

Tak jak juz Ci Geperty napisala, sa w kolorze sosny, ale wtedy sporo traca ze swojego uroku. Widzialam sosnowe rozlozone i naprawde te kolorowe wygladaja duzo ladniej. Sa jeszcze biale, tez fajnie wygladaja na zywo. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Aph super łóżeczko, aż Robercik ze szczęścia majtki pogubił :-D:-D:-D, no i (przepraszam za określenie) niezła graciarnia zabawek :dry:

Nawet nic nie mow :wściekła/y::wściekła/y: ja juz czesc zabawek oddalam mlodszym dzieciom, a Robert ma jeszcze karton swoich aktualnych na strychu. Oczywiscie w tej komodzie w 2 szyfladach tez sa zabawki, a w 3 ksiazeczki. Aaa i jeszcze pod lozkiem tez sa jakies poupychane.

W sumie Roberta pokoik ma 2m na 2,3 (ta sciana gdzie jest okno) i jest nawet ok. Jakby tylko mi jeszcze nie roznosil zabawek po calym mieszkaniu to juz wogole super by bylo.

Tak jak juz Ci Geperty napisala, sa w kolorze sosny, ale wtedy sporo traca ze swojego uroku. Widzialam sosnowe rozlozone i naprawde te kolorowe wygladaja duzo ladniej. Sa jeszcze biale, tez fajnie wygladaja na zywo. :tak:
niestety białe kojarzy mi się ze szpitalem :baffled:

a mi właśnie w ogóle sie nie podoba, takie smutne jakieś:no:
jak będziemy kupować to zdecydowuje się na czerwone, chociaż niebieski wydaje mi się ładniejsze ale za nic nam nie pasuje:sorry2:

A ja bardzo lubię meble w kolorze naturalnym. :-) Generalnie ja bardzo lubię drewno. Gdybym mogła decydować to podłogę miałabym z desek drewnianych, a zresztą ja w ogóle chciałabym mieć cały drewniany dom. :tak::blink:Najlepiej z bali z cedru syberyjskiego..... Marzenia......:blink:

Dziewczyny super pokoje, łózeczka i pomysły do zrealizowania. Zazdroszcze wam bardzo, tez strasznie chcialabym urzadzic fajny pokoik Julci, ale niestety brak wolnego metrazu:-(. Mamy dwa pokoje w tym jedna nasza sypialnia, w ktorej spimy z Julka razem i tzw. gościnny bo salonem tego nie nazwe. No i ja nie zamierzam rezygnowac (przynajmniej poki co) z tej naszej sypialni. Pokój dla Julki jest nam jednak bardzo potrzebny bo zabawki tera walaja sie po całym domu:crazy:
A mi się dziś śniło, że dobudowaliśmy dzieciakom pokoik, że go urządzam i ............ niestety się obudziłam:zawstydzona/y::confused2:
Chyba tez zaczne pobudzac takie sny do mojej wyobraźni.

reklama
Do góry