reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

no i zapomniałam zapytac o te farbki w sklepie:crazy::baffled:.
Malowanki do malowania woda tez mamy, a w zasadzie jedna malowaneke, ale szczerze powiedziawszy julka ie jest nią zachwycona. Pomalowała, a w zasadzie pomoczyła :-D trzy obrazki i na tym koniec. Od tego czasu malowanka została nawet nie tknieta, ale mysle ze z farbami byłoby inaczej. Jula bardzo lubi sie babrac w roznych takich rzeczach. I własnie ostatnio włorzyła rece do kupy:wściekła/y:

reklama
Antoś też lubi kupe, ale Alicji:sorry2:, namietnie wpycha łapki w jej pieluche jak ją przebieram:crazy::crazy:.
Swojej jakoś nie tyka...zbyt aromatyczna chyba:-D

o my God:szok:
u nas taka przygoda byla raz(jak mial gips ostatnio) i mam nadzieje ze sie nie powtorzy:-p
a ja wlasnie chce zeby on sie troche pobrudzil bo jest bardzo pedantyczny(sprzata caly czas) i nawet jak dotknal ciastoline to polecial umyc rece:baffled:
dlugo musialam go namawiac zeby ja wzial znow:dry:
dlatego teraz bierze udzial w ciasteczkach itd:tak:

Aph Pierwszy raz widzę taką matę. Ale bardzo mi się podoba :tak::-D

Martucha, u nas te malowanki też idą w ruch :tak: Witek maluje z zapałem tak samo jak z zapałem spija wodę z kubeczka ;-):tak::-D:rofl2:

Patrzcie jakie fajne rzeczy dla dzieci w lidlu od czwartku. jezeli dzieci nie lubia sie kapac to przy pomocy takich kosmetyków fajnie mozna przekonac dziecko ze kąpiel jest fajna
Lidl Online

aaga faktycznie super, ja wlasnie myslalam o tych farbkach do kapieli bo gdzies juz je widzialam, musze podskoczyc na lidl;-)
a w zeszlej ofercie byly swietne foremki silikonowe do muffinek, nie wiem czy widzialyscie

reklama
Do góry