reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Przyszły dzisiaj te farbki co zamawialam na allegro:tak:. Antek oszalał:-D... polożyłam mu na podłodze duzy brystol ( mamy gołe panele, więc luzz;-)) i zamalował cały, upaćkał sie po czubek głowy (dosłownie). Zużył całe farby na jeden raz i jakos mnie to nie smuci:rolleyes2::-p bo sprzatania miałam do jasnej cholewki plus kapiel małego kocmołucha:-D. Nie prędko kupię nowe:rofl2::-p
Fotek brak:-( a szkoda, bo padłybyscie ze śmiechu:-D. Małż sprzedał aparat:crazy: a nowy jeszcze nie przyszedł:dry:

reklama
Bajeranckie macie te kombinezony i inne bajerki dla Waszych facecików. Aż zazdroszczę.
Ja nie mam kiedy chodzić po sklepach. :-:)baffled:

Antosiowa zdziwi cie to co napisze ale my sie skusimy na te farbki:-)

Lorien dobrze ze teraz mozliwe sa tez zakupy interenetowe;-)

Ja tez sie na te farbki napaliłam, dzisiaj zapytam jeszcze w sklepie jak bede na jakis zakupach.
Antosiowa nie wystraszyłas nas:-D

dziewczyny zakupy super :tak: Monika przesyłka z Tajlandii:szok: ale komplet ładny a co do farbek to ja jeszcze przemyślę sprawę .........chyba..............:sorry2:;-)

Robert dostal od swojej chrzestnej taka mate do malowania - woda.
Jest rewelacyjna, no i sprzatac nie musze. :-p
Mamy wieksza niz ta na Allegro (80x80). Ma w komplecie mazak i 3 pieczatki. Robert jest w 7 niebie i ja tez.
Nalewa sie wody do tego mazaka i na taka podstawke jak do pieczatek. Dziecko maluje, a w miare jak woda wysycha, to obrazy znikaja i mozna malowac od nowa.

AQUA DOODLE ! MAGIA MALOWANIA BEZ WYCIERANIA MATA (542728418) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
my ostatnio kupilismy tez kolorowanki wodne(sztuka 8zł), pedzelek macza w wodzie i maluje po obrazach- pokazuja sie wszyskie kolory- sprzatania zero(chyba ze troche wody jak sie za bardzo wczuje w Picassa;-))

Do góry