reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Bardzo mi się podobają Wasze pomysły. Ja jednak urządzałam Emilce pokoik w stylu sypialnianym, żeby umiała się w nim zrelaksować, bałabym się, że róż będzie ją zbytnio pobudzał.:tak:
A ona jest już i tak charakterowo bardzo zywa:tak::-D

reklama
w naszym pokoju:-D kroluje kolor czerwony i pomaranczowy- ja uwielbiam takie zywe kolory, nastrajaja mnie pozytywnie:tak:
pamietam jak mialam niebieski pokoj w ktorym ciagle bylo mi zimno i lapalam depreche:sorry2:
napewno nie zrobilabym Nikusiowi calego niebieskiego pokoju, ewentualnie jakas zielen:tak: a rozowy kocham i bankowo jakbym miala core mialaby roz w pokoju:-D

moje panny maja właśnie bladoniebieskie ściany, ale do tego mebelki z pomarańczowymi frontami i żyrandol kolorowe kule, więc nie jest tak smętnie, bo sam błękit np. z białymi mebelkami już może być trochę smutny albo zimny...chociaż to też chyba kwestia dodatków i wogóle wystroju pokoiku.

w naszym pokoju:-D kroluje kolor czerwony i pomaranczowy- ja uwielbiam takie zywe kolory, nastrajaja mnie pozytywnie:tak:
pamietam jak mialam niebieski pokoj w ktorym ciagle bylo mi zimno i lapalam depreche:sorry2:
napewno nie zrobilabym Nikusiowi calego niebieskiego pokoju, ewentualnie jakas zielen:tak: a rozowy kocham i bankowo jakbym miala core mialaby roz w pokoju:-D
niebieski nie, ale Emi ma delikatną zieleń połączoną zygzakami z żółtym :tak:
Dla niej to idealne połączenie :-D
A brzoskwinkę mam w salonie, więc wystarczy, bo i tak spędzamy tam najwięcej czasu :-p

Dziewczyny ... normalnie szał zakupów zapanował na "małe śliczności ... " :-D. Super i te mebelki, i te ozdoby ścienne :tak:.
My mamy zamiar w tym roku wreszcie zrobić Matiemu oddzielny pokoik.
W związku z małą powierzchnią, chyba też będziemy musieli zdecydować się na takie rozkładane łóżko.To z Florkiem, które pokazywała Geperty bardzo mi się podoba ;-)
No i ozdoby ścienne koniecznie też chcemy :-D:tak:.

Co do piaskoliny ... to chyba też odpuścimy ten zakup :rofl2:, ograniczymy się do ciastoliny, którą muszę wreszcie kupić na allegro, bo w sklepach nigdzie nie widziałam :blink:.
Mati dostał dwa razy plastelinę od dziadzia i był mega zadowolony :tak:... musiałam mu lepić z niej księżyce ... duuuużo księżycy :-D:-D, a on rozlepiał je potem po drzwiach balkonowych i szafce pod TV :sorry2:.
Mamy też fajne zmywalne farby Pelikana ... ale generalnie podczas malowania unikamy kontaktu ze ścianami :-D, które i tak już są całe obrysowane kredkami, ołówkiem i długopisem :baffled:

reklama
no to nasze lozko: :-)

Załączniki

• lozko1.jpg
    lozko1.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 35
  • lozko2.jpg
    lozko2.jpg
    81,6 KB · Wyświetleń: 43
  • lozko3.jpg
    lozko3.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 34