reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Aniu ... super to łóżko :tak:i śliczny ma kolor :tak:, a Robson jaki zadowolony :-) ... w sumie to też bym takie chciała dla Matiego ... no tylko nie wiem jak z tym miejscem :dry:

Antosiowa ... świetny ten komplet :tak:... wszystkie fajne rzeczy, które tu linkujecie skrzętnie zapisuję :-D:tak:

antosiowa dzieki, swietne ten zestawik i akurat by mi pasowal i bardzo duzy wybor kolorystyki:tak: ale zapomnialam wam napisac ze Niko dostal na urodziny stoli i krzeselko:-p moja sis byla w Poznaniu i zajechali do ikei, nawet nic mi nie powiedzieli tyle ze ja jej mowiliam ze chce mammuty ale ten stoli za dlugi i kupili taki
ZESTAW MEBLI IKEA STOLIK LACK I 2KRZESEŁKA MAMMUT (545084716) - Aukcje internetowe Allegro

mammut lack czy jakos tak, stoli jest super bo jest kwadratowy i akurat mi pasuje w rog pokoju(wymiary ma taki jak ten ktory wyslala antosiowa:tak:).
jak porobie zdjeci to wam wrzuce

aph super lozko i super pokoik:szok:masakra jak fajnie wszystko wymysliliscie, ja tu nie moge sie zorganizowac na tym metrazu jakos:-D
a lozko poprostu swietne, przypomnij mi tylko w jakiej cenie bylo i jakie wymiary bo czuje ze tez je u nas wcisne jakos(nawet na sile:-D:-p)
no i zapomnialam dopisac ze ta komoda swietna!!

Aph super to łóżeczko, ja chciałabym podobne, tylko pasowałoby mi w kolorze drewna. Właśnie owe łózko zajmuje mi teraz najwięcej miejsca w głowie :tak:

Martuchaa no i masz problem z głowy.

Aph super łóżeczko, aż Robercik ze szczęścia majtki pogubił :-D:-D:-D, no i (przepraszam za określenie) niezła graciarnia zabawek :dry:, ja już muzyczny stolik i mniejszy jeździk zawiozłam bratowej, no i kilka mniejszych zabawek, za to ona mi przywiozła leżaczek i nosidełko, bo Grześ już za duży, więc nawzajem staramy się pozbyć gratów :sorry2:.

Lorien te łóżeczka są w kolorze sosny :tak:
IKEA | Łóżka | Łóżka | KRITTER | Łóżko/ barierka
a dla Nikusia Martuchyy wybrałabym czerwone :tak:.

A mi się dziś śniło, że dobudowaliśmy dzieciakom pokoik, że go urządzam i ............ niestety się obudziłam:zawstydzona/y::confused2:

Hehehe dobre :-D, dlaczego fajne sny kończą się w połowie :confused:

reklama
Mi się najbardziej podoba to łóżeczko w naturalnym - sosnowym kolorze.

a mi właśnie w ogóle sie nie podoba, takie smutne jakieś:no:
jak będziemy kupować to zdecydowuje się na czerwone, chociaż niebieski wydaje mi się ładniejsze ale za nic nam nie pasuje:sorry2:

Do góry