reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Fajne te dywaniki :-) My mamy owalny, niebieski typu shaggy. Ogólnie jest OK tylko wiecie jak się odkurza te włochy :-);-) całe szczęście Zuzka odkurza sama :-)

W z poczatkiem marca szykujemy się do małych zmian w pokoju bąbla. Zaczynamy od poskładania nowej szafy. Oczywiście będzie to robił mój przyszły szwagier (ten co robił nam meble kuchenne). Szafa bedzie narożna, nie za duża - ale o takiej konstrukcji, ze jest bardzo pojemna (moi rodzice mają taką w sypialni). Oczywiście biała, żeby był komplet do łóżka.
Ponadto kupie ze dwa regały w Ikea te z systemu trofast - oczywiście tez białe.
No i najważniejsze - w żłobku mojej Zuzki konczy sie remont. Jest tam babka, która obmalowuje cały żłobek w fantastyczne postacie ze wszystkich możliwych kreskówek. Są poprostu piękne! Jedna z mam powiedziała mi, że ona też maluje ludziom w domach i za obrazek na całej scianie bierze ok 80 PLN.Wiec już się z babką wstępnie ugadałam :-) teraz musze tylko wymyślec motywy. I mam takie jakieś dziwne wrażenie, że Zuzka znowu zechce ryby :-) Nemo rulez

Po waszych postach doszłam do wniosku że jednak wole czysty różowy:rofl2::-) bez zadnych księżniczek,bo bedzie ze tak brzydko powiem nasrane:rofl2: KOBIETA ZMIENNA JEST:-)

Ja jak bym znalazła taką babeczkę w Legnicy też bym się zdecydowała:tak: i walneła barbi na pół ściany:rofl2: świetnie to wygląda:-) Abejka pozazdrościć Zuzkowego pokoju:tak: a tak ja zadowole się naklejakmi z wizerunkiem barbi:-D albo koników pony:baffled: sama jeszcze nie wiem,myśłe że Sandrunia też nie bedzie się mogła zdecydować:crazy::dry:

abejka przeapilam:-) faktycznie super z ta babka no i niedrogo bierze... ja chyba tez cos walne Nikusiowi na scine tylko nie mam pomyslu co:confused:

fogia no te naklejki troche kosztuja:baffled:

reklama
Do góry