reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Geperty wiem, ze jest taka obcja i pewnie tak zrobie, ale jak pomysle, ze moglam miec 2 w cenie jednej to mi zal, ze jej nie zwielam. :sorry2:

reklama
Od czwarteku w Lidlu mają byc fajne zestawy do sprzatania dla dzieci tylko nie wiem czy cena atrakcyjna 44,9

Małż kupił dzisiaj Antosiowi piaskolinę i dziecko miało frajdę nieziemską:-D. Ogólnie fajna zabawa, ale nie polecam mamuskom o słabych nerwach:-p, bo sprzatania miałam co niemiara:szok:. Kiedys Monia chyba pytała o ta piaskolinę:dry:. No więc jest to jak piasek, który można zlepić w dowolny kształt. Nie klei sie do niczego, więc nie robi szkód, dobrze się zmiata i odkurza:tak:. Nie polecam jednak jak ktoś ma dywany:sorry2:.

Antosiowa a ta piaskolina to taki mokry piasek czy na jakiej zasadzie to dziala ze sie klei??

aaga a co w tym zestawie bo do mnie gazetki z lidla nie dochodza a chcialam ostatnio kupic taka mini miotle bo caly czas biega z duza po domu i sie boje zeby sie nie wywalil.

reklama
Eluś wiem że wąski dlatego się nie zdecyduje ale szukam dalej,chce żeby dziewczynki miały cały księżniczkowo kucykowy pokój:tak::-) zreszta one też chcą:rofl2:

Już dopadła mnie mania wystroju wnętrza,a mieszkanko dopiero za 11 miesięcy kupimy:baffled::-) ale co tam , bede juz wszystko miała:tak:;-)

Do góry