reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Antosiowa super to łózko. Antos spi z wami w sypialni? My własnie tez zanim nie dorobimy sie pokoju dla Julki beziemy musieli chyba tak zrobic tyle ze nie wiem gdzie wygospadaruje na to miesce, juz teraz z łózeczkiem jest ciasno, a jak przyjdzie wstawic duze wieksze łózko to juz chyba fruwac bedzie trzeba. moze jakies podwieszane zrobimy:crazy::-D

Aaga, no własnie Antos śpi u nas, bo mamy tylko dwa pokoje:baffled:. Drugi jest gościnny, więc tam mu wyrka nie wyniosę:baffled:. Planujemy kiedyś zrobić nadbudówkę nad gankiem i tam zrobić pokoik dla dzieciaków, ale kiedy, to nie wiem, bo to spory wydatek:sorry2:

Aaga, no własnie Antos śpi u nas, bo mamy tylko dwa pokoje:baffled:. Drugi jest gościnny, więc tam mu wyrka nie wyniosę:baffled:. Planujemy kiedyś zrobić nadbudówkę nad gankiem i tam zrobić pokoik dla dzieciaków, ale kiedy, to nie wiem, bo to spory wydatek:sorry2:
Antosiowa to tak jak u na, dwa pokoje, w tym jeden gościnny. Z tym ze w odróznieniu od was my planów na powiekszenie, wyprowadzke, przeprowadzke itp. nie mamy:baffled:, tzn, moj mąz nie ma, bo ja mam

Antosiowa super te ciuszki. Kupowalam od tego goscia Robertowi ogrodniczki, ale jeansowe i sa bardzo cieple. :tak: Szybko przesylka przyszla, wiec dziewczyny jak ktoras z Was chce cos od Niego kupowac, to spokojnie mozna.
Ja bralam te ogrodniczi niby 2 gatunek, zaplacilam za nie 15zl.
Ale wczesniej pisalam do faceta i pytalam co to znaczy ten 2 gatunek. Na naszych spodniach nie ma zadnych niedociagniec.
Kupowalam tez koszulki 2 gatunku po 8zl. Tez byly ok. :tak:

Antosiowa fajowe zakupy :tak:.
Materiał kupowałam w Jysk po 19,99zł/mb 1,50szer, do tego czerwona bawełna po 12zł i ocieplina po 5zł, a ty też masz zdolności krawieckie? :-)

Załączniki

• P1060766.jpg
    P1060766.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 44
Geperty powinnas zebrac zamowienia i styczniaczkom takie narzutki uszyc, odpłatnie oczywiscie:-D. Gdyby Jula miała juz łózko swwoje duze to pewnie złozyłabym u ciebie propozycje

reklama
Aph, ja też brałam bluzeczki i ogrodniczki 2 gatunek, na spodniach nic nie znalazłam a na bluzeczkach w środku kaptura jest mała plamka czarnej farby z nadruku, której normalnie nie widać;-). Także jestem zadowolona, bo za wszystko zapłaciłam tylko 54 zł a ciuszki sa naprawdę spoko:tak:.

Geperty, ja nie, ale moja mama jest krawcową:-D

Do góry