Elma wielkie dzięki;-)Lorien bluza jest twoja! Mama jutro jedzie do tesco zobaczymy co za łupy przywiezie
reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Antosiowa super to łózko. Antos spi z wami w sypialni? My własnie tez zanim nie dorobimy sie pokoju dla Julki beziemy musieli chyba tak zrobic tyle ze nie wiem gdzie wygospadaruje na to miesce, juz teraz z łózeczkiem jest ciasno, a jak przyjdzie wstawic duze wieksze łózko to juz chyba fruwac bedzie trzeba. moze jakies podwieszane zrobimy
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Aaga, no własnie Antos śpi u nas, bo mamy tylko dwa pokoje. Drugi jest gościnny, więc tam mu wyrka nie wyniosę. Planujemy kiedyś zrobić nadbudówkę nad gankiem i tam zrobić pokoik dla dzieciaków, ale kiedy, to nie wiem, bo to spory wydatek
MamaAntosia
A ja ostatnio obkupiłam Antosia na wiosnę (której nie moge sie juz doczekać)
ia:WYPRZEDAŻ! -Ocieplacze chłopięce -ok 86/92 (518112068) - Aukcje internetowe Allegro
ia: NOWE bluzki z AUTKAMI -ok 92 (518070765) - Aukcje internetowe Allegro
ia: NOWE bluzki z AUTKAMI -ok 98 (518065494) - Aukcje internetowe Allegro
ia:NOWE ocieplane ogrodniczki sztruksAUTKO -ok 86 (518278711) - Aukcje internetowe Allegro
Wszystko w rozmiarze 92
ia:WYPRZEDAŻ! -Ocieplacze chłopięce -ok 86/92 (518112068) - Aukcje internetowe Allegro
ia: NOWE bluzki z AUTKAMI -ok 92 (518070765) - Aukcje internetowe Allegro
ia: NOWE bluzki z AUTKAMI -ok 98 (518065494) - Aukcje internetowe Allegro
ia:NOWE ocieplane ogrodniczki sztruksAUTKO -ok 86 (518278711) - Aukcje internetowe Allegro
Wszystko w rozmiarze 92
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Antosiowa to tak jak u na, dwa pokoje, w tym jeden gościnny. Z tym ze w odróznieniu od was my planów na powiekszenie, wyprowadzke, przeprowadzke itp. nie mamy, tzn, moj mąz nie ma, bo ja mamAaga, no własnie Antos śpi u nas, bo mamy tylko dwa pokoje. Drugi jest gościnny, więc tam mu wyrka nie wyniosę. Planujemy kiedyś zrobić nadbudówkę nad gankiem i tam zrobić pokoik dla dzieciaków, ale kiedy, to nie wiem, bo to spory wydatek
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Antosiowa super te ciuszki. Kupowalam od tego goscia Robertowi ogrodniczki, ale jeansowe i sa bardzo cieple. Szybko przesylka przyszla, wiec dziewczyny jak ktoras z Was chce cos od Niego kupowac, to spokojnie mozna.
Ja bralam te ogrodniczi niby 2 gatunek, zaplacilam za nie 15zl.
Ale wczesniej pisalam do faceta i pytalam co to znaczy ten 2 gatunek. Na naszych spodniach nie ma zadnych niedociagniec.
Kupowalam tez koszulki 2 gatunku po 8zl. Tez byly ok.
Ja bralam te ogrodniczi niby 2 gatunek, zaplacilam za nie 15zl.
Ale wczesniej pisalam do faceta i pytalam co to znaczy ten 2 gatunek. Na naszych spodniach nie ma zadnych niedociagniec.
Kupowalam tez koszulki 2 gatunku po 8zl. Tez byly ok.
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
reklama
MamaAntosia
Aph, ja też brałam bluzeczki i ogrodniczki 2 gatunek, na spodniach nic nie znalazłam a na bluzeczkach w środku kaptura jest mała plamka czarnej farby z nadruku, której normalnie nie widać;-). Także jestem zadowolona, bo za wszystko zapłaciłam tylko 54 zł a ciuszki sa naprawdę spoko.
Geperty, ja nie, ale moja mama jest krawcową
Geperty, ja nie, ale moja mama jest krawcową
Podziel się: