reklama
K
konto usuniete
Gość
geperty ty jestes normalnie boska!!
zaluje ze nie mam corci bo jestem pierwsza i juz bym zaklepala dla siebie
chociaz Niko tak bosko wyglada w tych koloroach ze moze rozwaze
ostatnio kupilam mojemu body w tesco dla dziewczynek bo nie bylo chlopiecym a to i tak pod spod i wyglada calkiem calkiem
zaluje ze nie mam corci bo jestem pierwsza i juz bym zaklepala dla siebie
chociaz Niko tak bosko wyglada w tych koloroach ze moze rozwaze
ostatnio kupilam mojemu body w tesco dla dziewczynek bo nie bylo chlopiecym a to i tak pod spod i wyglada calkiem calkiem
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Wczoraj przyszedł w końcu Antosia prezent urodzinowy. Ze wzgledów oczywistych, dostał go od razu;-). Jest zachwycony nowym nabytkiem i oby tak mu zostało. Przespał w swoim łóżku całą noc, choć dwa razy musiałam interweniować, by nie czmychnął do naszego wyrka.
Załączniki
Elma
Małgosia
Ja zaklepuję bluzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Geperty, hmm cos mi sie widzi, ze poprostu moje dziecko jest mniejsze. :-)
Antosiowa chcemy takie same lozko. Nie wiem jaki macie rozmiar, ale my musimy miec te na 160 dlugosci, bo niestety wieksze nie wejdzie. Weszloby na 180, ale takich nie znalazlam na Allegro.
No i u nas Piotrek stwierdzil, ze sam je zrobi. Pytanie tylko kiedy.
Ja chcialam pietrowe, ale stwierdzilismy, ze jednak i tak narazie mialabym stracha Robert klasc u gory, wiec wstrzymamy sie jeszcze z tym, a to lozko zawsze sie potem przyda dla 2 dzieciaczka.
Antosiowa chcemy takie same lozko. Nie wiem jaki macie rozmiar, ale my musimy miec te na 160 dlugosci, bo niestety wieksze nie wejdzie. Weszloby na 180, ale takich nie znalazlam na Allegro.
No i u nas Piotrek stwierdzil, ze sam je zrobi. Pytanie tylko kiedy.
Ja chcialam pietrowe, ale stwierdzilismy, ze jednak i tak narazie mialabym stracha Robert klasc u gory, wiec wstrzymamy sie jeszcze z tym, a to lozko zawsze sie potem przyda dla 2 dzieciaczka.
Dokładnie jak mój... już za kredki się nieźle nasłuchałam, że cały dom wymalowany. A ja i tak kupię tą ciastolinę... przecież dziecko musi się jakoś rozwijać
No właśnie, też tak myślę ;-)
Geperty, Nikuś wygląda bosko jako model Pasują mu te różowości ;-) Ja z wiadomych względów nie piszę się na żadne z ciuszków
Antosiowa, świetne to łóżko Antosia
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Aph, nasze jest 90x200, na poczatku chciałam to mniejsze, ale wiadomo, dzieci rosną;-)
Podziel się: