reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Geperty ja mam totalnie lewe rece do wszelakich robotek, wiec co by Ci nie wyszło napewno bedzie super:-)Aaga skąd wiesz, że będzie ładna, zobaczymy jak uszyję , choć w moje umiejętności nie wątpię :-).
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Geperty, ja nie, ale moja mama jest krawcową
Moja tez moja też
Cwaniary
Tynka były Barbie na pewno tylko nie pamiętam gdzie, ale chyba też w Jysk , Myszki Miki jakoś nie kojarzę .
Ja wczoraj szyłam do 23-00 i dziś już mnie plecy bolą, a to dopiero początek .
Geperty ja mam totalnie lewe rece do wszelakich robotek, wiec co by Ci nie wyszło napewno bedzie super:-)
jakie to pocieszające .
K
konto usuniete
Gość
Antosiowa super ciuzki, zaraz tez zobacze cos u niego
geperty ja tez chce ta narzute, przeszedl ci juz bol plecow
geperty ja tez chce ta narzute, przeszedl ci juz bol plecow
K
konto usuniete
Gość
wczoraj bylam w centrum na zakupach i myslalam ze utrafie jakis kombinezon a tu nic
w coccodrillo nic ciekawego, w 5-10-15 tez nic, w c&a byly fajne, niektore nawet po 45zl!!(jednoczesciowe akurat) ale najwieksze z rozmiaru to 92cm.
takze nic nie kupilam i nie wiem gdzie jeszcze znalezc jakis kombinezon
chcialam taki chociaz troche porzadniejszy i zeby na przyszla zime tez starczyl.
nie widzialyscie nigdzie??
a tak w ogole to nigdzie nie ma rekawiczek!!!!!!!!
Niko zgubil ta od kompletu z h&m( oczywiscie mamusia nie zszyla sznureczkiem) i teraz nie mamy
w coccodrillo nic ciekawego, w 5-10-15 tez nic, w c&a byly fajne, niektore nawet po 45zl!!(jednoczesciowe akurat) ale najwieksze z rozmiaru to 92cm.
takze nic nie kupilam i nie wiem gdzie jeszcze znalezc jakis kombinezon
chcialam taki chociaz troche porzadniejszy i zeby na przyszla zime tez starczyl.
nie widzialyscie nigdzie??
a tak w ogole to nigdzie nie ma rekawiczek!!!!!!!!
Niko zgubil ta od kompletu z h&m( oczywiscie mamusia nie zszyla sznureczkiem) i teraz nie mamy
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Martuchaa nie pomogę z kombinezonem , a rękawiczki może na allegro?
Antosiowa, nie za tanio bo 100zł .
auta (1,70m) 34zł
czerwony (3,70m) 45zł
ocieplina (2,10m) 11zł
zamki (2 szt) 11zł
Zostały mi jeszcze kawałki, więc uszyję dwa worki (jak na buty w szkole), to będzie miał do zabawek .
Antosiowa, nie za tanio bo 100zł .
auta (1,70m) 34zł
czerwony (3,70m) 45zł
ocieplina (2,10m) 11zł
zamki (2 szt) 11zł
Zostały mi jeszcze kawałki, więc uszyję dwa worki (jak na buty w szkole), to będzie miał do zabawek .
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Geperty, no własnie tak myslałam, że tanio nie wyjdzie. Ja pewnie kupie gotową jak już
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Geperty, WOW... świetne:-)... masz babo talent;-)... i cierpliwość
reklama
Podziel się: