reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Geperty, ja nie, ale moja mama jest krawcową:-D

Moja tez moja też :-p

Cwaniary :cool:

Tynka były Barbie na pewno tylko nie pamiętam gdzie, ale chyba też w Jysk :tak:, Myszki Miki jakoś nie kojarzę :no:.

Ja wczoraj szyłam do 23-00 i dziś już mnie plecy bolą, a to dopiero początek :baffled:.

Geperty ja mam totalnie lewe rece do wszelakich robotek, wiec co by Ci nie wyszło napewno bedzie super:-)

:-D:-D:-D jakie to pocieszające :-D:-D:-D.

wczoraj bylam w centrum na zakupach i myslalam ze utrafie jakis kombinezon a tu nic:dry:
w coccodrillo nic ciekawego, w 5-10-15 tez nic, w c&a byly fajne, niektore nawet po 45zl!!(jednoczesciowe akurat) ale najwieksze z rozmiaru to 92cm.
takze nic nie kupilam i nie wiem gdzie jeszcze znalezc jakis kombinezon:confused:
chcialam taki chociaz troche porzadniejszy i zeby na przyszla zime tez starczyl.
nie widzialyscie nigdzie??

a tak w ogole to nigdzie nie ma rekawiczek!!!!!!!!
Niko zgubil ta od kompletu z h&m( oczywiscie mamusia nie zszyla sznureczkiem:-p) i teraz nie mamy:cool2:

Martuchaa nie pomogę z kombinezonem :no:, a rękawiczki może na allegro?

Antosiowa, nie za tanio bo 100zł :baffled:.
auta (1,70m) 34zł
czerwony (3,70m) 45zł
ocieplina (2,10m) 11zł
zamki (2 szt) 11zł
Zostały mi jeszcze kawałki, więc uszyję dwa worki (jak na buty w szkole), to będzie miał do zabawek :tak:.

No niby nie za tanio, ale i tak taniej niż kupna, bo sobie płacić nie muszę za robociznę :-p, poza tym w komplecie poduchy :tak:. A to efekt mojej pracy:

reklama
Geperty super, widzisz ze mialam racje ze napewno wyjdzie ekstra. No i chyba jednak bedziesz miec te zamowienia:-p, jakby co to ja sie zapisze chyba pierwsza:-D

Do góry