reklama
Elma
Małgosia
Lorien jeśli zalezy ci na kompleciku to ci odstąpię tą bluze
K
konto usuniete
Gość
Antosiowa super łóżeczko!!
i Antosiek widac ze zadowolony
tez bysmy chcieli ale narazie ciezko z miejscem u nas
i Antosiek widac ze zadowolony
tez bysmy chcieli ale narazie ciezko z miejscem u nas
F
fogia
Gość
Antosiowa super to łóżko. Jak będziemy Fifiemu zmieniać wyrko to na pewno zdecydujemy się na takie samo. Na razie musimy się wstrzymać bo nie mamy na nie miejsca. Poza tym cały czas mam nadzieję, że w tym roku nareszcie kupimy własne lokum i wtedy będę mogła zrobić dziecku pokoik z prawdziwego zdarzenia.
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Lorien skoro Elma wykazuje tyle dobrego serca i odstępuje ci bluzę to dogadamy się na priva i sfinalizujemy transakcję .
Elma i inne laski, ja mówię serio, że jak będę w Tesco to mogę jeszcze dokupić, rozmiarówka była spora i to po kilka sztuk , nie wiem jak będzie po weekendzie, ale mogę podjechać, a ta bluza jeszcze była w kolorze jasnego (bladego) różu, ale ta ciemniejsza wydała mi się ładniejsza .
Elma i inne laski, ja mówię serio, że jak będę w Tesco to mogę jeszcze dokupić, rozmiarówka była spora i to po kilka sztuk , nie wiem jak będzie po weekendzie, ale mogę podjechać, a ta bluza jeszcze była w kolorze jasnego (bladego) różu, ale ta ciemniejsza wydała mi się ładniejsza .
Elma najlepsza bluza, ale kurteczka też się przyda, więc jeśli mi odstąpisz, to super.Lorien jeśli zalezy ci na kompleciku to ci odstąpię tą bluze
Geperty świetnie, zaraz wyślę priv
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
;-)Antosiowa bardzo fajne łóżeczko ma Antoś, ale ze zdjęcia z butlą w pajacyku jestem polana , dwuletni dzidziuś , nie obraź się, piszę tak, bo Nikuś nigdy z butli nie pił .
reklama
Elma
Małgosia
Lorien bluza jest twoja! Mama jutro jedzie do tesco zobaczymy co za łupy przywiezie
Podziel się: