reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Martuś a mi się podoba i ta kosiarka i ten wózek :tak:, tylko nie wiem która z tych rzeczy jest bardziej stabilna i którą by się Nikusiowi lepiej prowadziło :blink: ... tak że Ci niestety w wyborze nie pomogę :zawstydzona/y:;-)

i znów ja:-D
dziewczyny jaką ciastoline kupowaliście dzieciakom?
bo my sie przymierzamy ale tyle tego na allegro że nie wiem która taka najprostsza i najmniej skomplikowana:-p

Martuchaa wydaje mi się, że ta kosiarka nie będzie stabilna :no:, bo jest plastikowa i lekka, więc będzie się wywracać, a propozycja Moni jest świetna :tak:. Ciastoliny nie mam więc nie pomogę :sorry2:.

reklama
Martuchaa te szuflady które wkleiłaś na "Pogaduchach" też mi się podobały :tak:, ale są całe plastikowe, więc pewnie wędrowałyby po całym mieszkaniu :baffled:, tak jak dotychczasowa skrzynia na zabawki, którą zresztą dziś Nikuś poszukuje :-p bo znikła:ninja2:.

Ja wynalazłam w Ikei meble z serii TROFAST, można tworzyć wiele kombinacji, wg upodobać i potrzeb. W sumie jechałam po regał co wygląda jak schodki, ale na żywo nie spodobał mi się, więc wzięłam dwa pojedyncze i kolorowe szufladki.
IKEA | Wyniki wyszukiwania

Do góry