reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
dziewczyny a co to ten piesek zimny nosek i kotek?
bo ja tradycyjnie jestem do tylu;-):-p
No właśnie ... co to piesek zimny nosek też nie wiem i nie słyszałam :no: Antosiowa oświeć nas :-);-)

Martuś ... a kotek to taki interaktywny, który miauczy i mruczy jak się go głaszcze i ma jakieś czujniki reagujące na ruch czy dzwięk, no i próbuje zachowywać się jak normalny kot :-D. Fotki wrzuciłam w odpowiedni wątek ;-)

dziewczyny a co to ten piesek zimny nosek?
bo ja tradycyjnie jestem do tylu;-):-p

No właśnie ... co to piesek zimny nosek też nie wiem i nie słyszałam :no: Antosiowa oświeć nas :-);-)
Na Mini Mini chyba leci reklama tego pieska, albo gdzieś indziej, nie pamietam:sorry2:. Ten piesek ma zawsze zimny nosek i jak się go dotknie do tego noska to szczeka, jak sie potrze nosek to kicha i jeszcze macha ogonkiem, itp.
COBI PIESEK INTERAKTYWNY ZIMNY NOSEK 4 różne (511293893) - Aukcje internetowe Allegro
Jak za taką cenę to żadna rewelacja:no:, wolelibyśmy tego Misia Krzysia:sorry2:

kurcze ja nawet nie widziałam tej reklamy:confused:
ten cocker spaniel wyglada super, a ktorego dostal Antoś??
może jeszcze sie do niego przekona??;-):rofl2:

no i kotek tez mi sie bardzo podoba, ciekawe czy by sie u nas sprawdzil:tak:

a Nikuś wczoraj dostał od mojej kuzynki takiego dużego "Małego Głoda" z tej reklamy danio, kiedyś wam pisałam że Niko go uwielbia:-D jest strasznie zadowolony, nie wiem jak ona go zdobyła ale jest super:tak::-p
przywiozła mu też różaniec z Betlejem, odkupił za grosik;-)

Antoś ma własnie tego spanielka:tak:, może Ali się kiedyś spodoba:-D.
Ostatnio odwiedzili nas znajomi i przynieśli Alicji misia w prezencie, ale Antoś się w nim zakochał i sobie go przywłaszczył:-D. Ala za to będzie miała pieska:-p

Fajne te zwierzaki, ciekawe jakby Nikuś na niego zareagował :confused:.
U nas też nie było zabawkowych niewypałów, wszystkie przypadły mu do gustu :tak:, ale zdecydowanym faworytem są organki
SIMBA ORGANY PIANINKO WIELOFUNKCYJNE EKSTRA !!! (516198742) - Aukcje internetowe Allegro
Nikuś bawi się nimi na okrągło, nawet ich nie sprzątam, tylko leżą na dywanie w dyżym pokoju i co Niko wchodzi to siada do nich :tak:, drugie miejsce zajmuje
samochód zdalnie sterowany, Nikuś jeździ nim tylko do przodu i do tyłu, a ma radochę jakby na jakimś rajdzie był :-D.

dziewczyny które kupowały gadajace odkurzacze - jak tam sie sprawdzaja??
ja wynalazłam na allegro taka kosiarke i zastanawiam sie nad nia bo ma wysoka raczke i moze by sie sprawdzila jako pomoc do nauki chodzenia

DYZIO GADAJĄCA KOSIARKA PLAYSKOOL ZJADACZ TRAWY (514409168) - Aukcje internetowe Allegro

tylko nie wiem czy Nikus sie nia zainteresuje, myslalam tez o odkurzaczu ale ta kosiarka ma szersza raczke u gory to chyba bedzie mu wygodniej sie trzymac:confused:

reklama
Do góry