reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Geperty jaki super pokój Nikus ma ta zielen bardzo fajnie wygląda choć ja generalnie zielone sciany nie bardzo lubie. Te półeczki to widziałm juz w ikei, ale bardzo podoba mi sie ten stolik z krzesełkiem, gdzie kupowałaś?

reklama
Dzięki bardzo, sama dekorowałam ;-):-), a pokój faktycznie długi ale wąski, bo tylko 2,70m szerokości i łamany w literę L, kiedyś to było mieszkanie 2 pokojowe, ale jak się zamieniliśmy z babcią, to mój tata rozgrodził dla mnie i dla mojego brata, więc teraz mam 3 pokoje i to wcale nie malutkie.
Aaga:
https://www.babyboom.pl/forum/2701207-post2959.html

Geperty rzeczywiście pokój Nikusia jest super, bardzo ładny i kolorowy i jaki zdumiewający porządek tam panuje. Powiedz, że wyjątkowo, bo aż nie do uwierzenia.:tak:

Ja chyba też ciastolinę kupię, jakąś z foremkami, mam nadzieję, że Emi nie będzie jej zjadać :sorry2:

geperty jestes niezastapiona:szok:;-):-D
pokój swietny i te szafki tez, fajnie ze rozne rozmiary pojemnikow mozna kupowac:tak:
a powiedz mi jeszcze czemu nie spodobaly ci sie schodki(bo wlasnie tez przykuly moja uwage i wydaja sie byc praktyczne;-)) i jeszcze ile ta podstawa kosztuje bo u nas ikeai nie ma i nie wiem czy zamowic z neta czy maja duza przebitke...

aaga ten stolik byl tez na allegro, o ile dobrze pamietam to 2 czy 3 razy drozej:-p

Lorien no jak to, Nikuś zawsze ma taki porządek :tak:, hehe żarcik, chciałoby się :-D, oczywiście, że wszystko na swoim miejscu, bo właśnie posegregowałam zabawki ;-), ale z prawej strony widać nieco bałaganu (ubrań) :sorry2:.

Martuchaa jak zobaczyłam te schodki to takie niezgrabne były, bo głębokie, tzn. w moich, szyfladki wkłada się szerszym na boki, a w tamtym szerszym w głąb, no i moja odstaje dzięki temu 30cm od ściany, a tamta aż 44cm.
A ceny masz na tej stronie którą podałam wcześniej i takie są rzeczywiście w Ikei, a na allegro kilkadziesiąt złotych zawyżają. Jak chcesz to mogę ci kupić i wysłać, tylko nie wiem ile może kosztować przesyłka, bo cennik PP nie działa :no:.

A ja sobie wymyśliłam, że chcę narzutę na tapczan u Nikusia w pokoju, ogólnie panuje styl marynistyczny, bo ma lampę w rybki i inne morskie zwierzęta, lampkę na ścianę w kształcie muszelki, do kontaktu z rybką Nemo i firanki w żaglówki. Szukałam na allegro i stwierdzam, że ceny są powalające :szok:. Ale nawet pomijając to, to nie znalazłam żadnej w rozmiarze 135x205 lub zbliżonym, a wzory takie mi się spodobały:
CEPELIADA - ŻAGLÓWKI patchwork narzuta - 75x110 (523775011) - Aukcje internetowe Allegro
Włoskie narzuty najnowszy mode-DZIECINNAl!!!! (520668233) - Aukcje internetowe Allegro
Włoskie narzuty dziecinne super prezent!!!! (516404977) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie mogłoby być coś w samochody, ale też nic nie znalazłam :-( i tak się zastanawiam czy może nie przeprosić się z moją zaniedbaną maszyną do szycia :zawstydzona/y:.

Geperty, ten regalik fajowy i widać, że pojemny :tak: A narzutki bardzo mi się podobają. Sama bym takie kupiła, gdybym miała na co położyć ;-):-D

Martucha, myślę, że ten wózek który ci podałam byłby bardziej stabilny dla Nikusia :tak:

Dziewczyny, czy ciastolina może zaszkodzić dziecku jeśli ją zje? Zastanawiam się czy nie kupić Witkowi, a duże jest prawdopodobieństwo, że ją będzie jadł :dry:
Słyszałyście coś o piaskolinie? Czym ona się różni od ciastoliny?

reklama
Monia piaskolina bardziej się kruszy no i jest droższa. Ciastolina jest fajna, ale szybko wysycha. Zuzce nie przyszło do głowy jesc ciastoliny. Senks God :-)

Do góry