reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Filipkowe prezenty można podzielić na dwie grupy: samochody i książeczki. A miś Krzyś zrobił furorę. Żałuję jedynie, że nie mówi większej iloci bajek, bo już mi się znudziło słuchać w kółko tych samych.

reklama
u nas miś kubuś też zrobił furore ale jak narazie to słuchamy tylko "my jesteśmy krasnoludki..." i żadnej innej nie pozwala włączyć, nie mówiąc już o opowiadaniach:sorry2::dry:
poza tym strasznie podoba mu sie tańcząca Lala i mimo że nie moze tańczyć tak samo to rusza ramionkami i zamyka oczy tak jak ona:-)

autostrada narazie nie jest w użytku bo jest cięzko, troche na leżaco pobawil sie garazem ale nie moglam patrzec jak sie meczy:no::-(

na organkach gra tez bardzo duzo a najlepszy z nich jest mikrofon, wola wszystkich przez niego:tak:

a jak u was prezentowo? sa jakies niewypały??:happy:

u nas niewypałów też raczej nie ma, no może drewniane klocki od szwagra, Ewela już się takimi nie bawi, ale może jeszcze kiedys zachce, kto wie? Wózek dla lalek wygrał bezapelacyjnie, ale bardzo cieszyła się ze smoczusia - dzidziusia ( to cos takiego jak kucyk pony i dla starszych dziewczynek, ale Ola dostała takiego pod poduszkę i Ewelka strasznie chciała się nim bawić, no to dostała sowojego. Tylo teraz Ola jest zazdrosna, bo stwierdziła, że Eweli smoczuś Eweli jest ładniejszy... ) nadrobiłam też zaległości i kupiłam ta fontanienke na piłeczki (chyba geperty taka miała dla Nikusia) Ewela zachwycona; lata za piłeczkami, podkłada buźke pod strumień powietrza, ubaw po pachy. A wieczorem doceniła walory kurczaka od babci ; jak sie mu naciśnie na ogon to pieje i świeci latarka z dzioba. No to naciskała na ogon pod kołdrą:-D

no tak , jak nie gadam to nie gadam, ale jak zaczne to nie moge skończyć:rofl2:

Niewypałów u nas również nie było, choć Mati na początku traktował kota z pewną rezerwą :-D:-D (mój małż oczywiście nie wytrzymał i zamiast dać kota na urodziny postanowił sprezentować go już na gwiazdkę :-D), ale hitem okazał się ten tor samochodowy z autkiem i zdalnie sterowanym pociągiem, zestaw 3 autek z Noddiego z postaciami (bawi się nimi co chwię :tak:) i kopara oraz kuferek lekarza z narzędziami :tak: ... dzisiaj chciał już kotu lekarskimi nożyczkami pazury obcinać :-D:rofl2:

A nas tez zabawki raczej trafione.
Konika dostal od moich Rodzicow na urodziny i co chwile na niego wsiaga i sie buja.

Fogia a ile ten Wasz misiu mowi tych wierszykow? My mamy misia Antosia i ma przywitanie: "Czesc jestem Twoim misiem..." i potem:' Prosze panstwa oto mis" i cos o zyrafie.

reklama
Ela, miałaś rację, że na tym koniu z Little Tikes nie da rady się wywrócić :-D:-D I całe szczęście, bo Witek wywija na nim niesamowite rzeczy :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry