reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

A ja jakoś nawet nie zastanawiałam się nad taką zabawką :no:, oglądałam w markecie Kubusia i spodobało mi się jak rusza buźką, ale nic poza tym :sorry:.

reklama
Obkupilismy sie dzisiaj w tym realu :tak:

Wydalam 150zl, ale mam wsyztskie dzieciaki na swieta z glowy.

Robert dostanie z Wadera kolejke (45zl), pana kartofla(20zl), pilke zmylke(20zl) i kregle(13zl), podzielone na pol, tzn 2 rzeczy na swieta i 2 na urodzinki.
Coreczce przyjaciolki kupilismy konika z Baby Born (70zl)
Corce kuzynki smoczusia dzidziusia(30zl), synkowi wielkie auto z przyczepa(18zl)
Mojemy chrzesniakowi dopukilam tez ta pilke-zmylke, bo wczesniej juz kupilam mu na Allegro taka zwykla mala kolejke i pizame z bajki Auta.

Napisalam Wam w nawiasach ceny przed przecena, wiec po rabacie, niektore kwoty wyszly naprawde smieszne. Najbardzie ta za te wielkie autko. To byla juz przeceniona zabawka z 50zl, bo zostala ostatnia sztuka, no i jeszcze od tej przeceny dali 50% :szok:

Jestem bardzo zadowolona, bo prezenty fajnie wygladaja a zaoszdzedzilismy sporo kaski.

No a od Dziadkow zamawiamy jednak misia Krzysia, bo po misiu bajeczce nie bylo juz sladu w Realu. :no:

Ja kupię Roszkowi zestaw pociąg, tory miasto; drewniany.
Klocki do układnia obrazków i drewniane autka (kupione wczoraj) czekają grzecznie na szafie.
Nie wiem co jeszcze:confused: Pomysłów brak. Może dlatego, że jakiś czas temu dostał kilka fajnych rzeczy do zabawy, a dziś wyciągnął zza szafy od dawna nie używany zestaw majsterkowicza:-p
Misie czytające bajki mnie nie przekonują:-(
Może zaopatrzę malucha w zmywalne pisaki (te, któe Monika wypróbowała:tak:).

U nas Mikołaj w tym roku zaopatrywał się głównie w Biedronce:-D. Na Mikołaja Antoś dostał dużą ciężarówkę z klockami i Małego majsterkowicza a od dziadków sanki. Pod choinkę dostanie ciężarówkę betoniarkę Wadera i perkusje cyfrową. Na urodziny mam w planach układanki drewniane, ciastolinę, książeczkę i nic na razie nie przychodzi mi do głowy. Myślałam o tych pisakach, ale kupiłam ostatnio Antosiowi kredki i nie jest nimi zbytnio zainteresowany:baffled:.

A tak na marginesie, moja siostra podała z Włoch używane zabawki po dzieciakach i m. in. były tam takie wrotki chicco na czterech kółkach a Antoś myśli, że to samochodziki i puszcza je po podłodze:-p:rofl2:.

My gadającego Puchatka mamy już od roku i jak Mati był mały, to puszczał sobie te piosenki, które śpiewa Kubuś, wpychał mu coś w rozdziawioną buźkę i z tego miał frajdę :tak:. Teraz miś stoi sobie w spokoju i Mati czasem tylko podbiegnie go przytulić i tyle, więcej zainteresowania z jego strony nie ma :-D.

Super są te promocje :happy:, o których piszecie, u nas Reala również niestety nie ma :baffled:, ale w Smyku też są przeceny i dokupiliśmy Matiemu jeszcze do prezentu gwiazdkowego taką fajną dużą koparkę za 39,90 zł :-), prawie na wszystkie większe auta było 20% zniżki :tak:. A to nasza kopara :-D
Smyk

Widziałam na allegro jeszcze takie fajne puzzle, nie wiem czy któraś z Was już podawała link, więc podaję, może ktoś skorzysta ;-) są różne serie, nie tylko ze zwierzętami :tak:
PUZZLE EDUKACYJNE Co to? Zwierzęta NOWOŚĆ - HIT (462287845) - Aukcje internetowe Allegro

My gadającego Puchatka mamy już od roku i jak Mati był mały, to puszczał sobie te piosenki, które śpiewa Kubuś, wpychał mu coś w rozdziawioną buźkę i z tego miał frajdę :tak:. Teraz miś stoi sobie w spokoju i Mati czasem tylko podbiegnie go przytulić i tyle, więcej zainteresowania z jego strony nie ma :-D.

A tika to tak standardowo jak z większością zabawek. Fifi dostał w sobotę od swojego dziadka super auto, a dziś wypatrzył pudełko po nim. Jak łatwo się domyślić samochód poszedł w kąt a Fifi przez godzinę bawił się tymże pudełkiem.I po co tu kupować dzieciom nowe wypasione zabawki? Ja w tym roku chyba wezmę ze sklepu kartonowe pudełka, puste butelki plastikowe i też będzie frajda......:-D

dziewczyny mam prosbe podajcie jakiegoś linka na te drewniane układanki co kiedyś kupowałysmy bo nie moge znaleźć:baffled::happy:

wlasnie nadrabiam co tam styczniaki znajda pod choinka i sporo tego jest:szok::-D;-)

reklama
Do góry