reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Łóżeczko cudne:tak::tak:... szkoda, że nie mają z Bisiami:-p:-D
:-D:-D:-D:-D:-D dobre :-D ... Mati też nie wie co to Bisie, raz gdzieś widział, ale zero zainteresowania :blink:

Marita ... łóżeczko bajeranckie :tak:

A nam przyszły te układanki dzisiaj kupione na Allegro i są super :tak:. Świetnie wykonane, mają piękne kolory i Mati właśnie teraz bawi się jedną z nich z tatusiem :-):-D.

I zapoatrzyliśmy się ostatnio po wielkich trudach w butki zimowe, to się pochwalę :-);-)

Tika buty super, bardzo mi sie podobaja.
A ja zaczęłam sie zastanawiac nad prezentem mikołajowym i pod choinke i stwierdzam ze nie mam zadnego:wściekła/y: pomysłu i wydaje mi sie ze dla dziecka w tym wieku ciezko znalezc cos fajnego. Czy Wy tez juz o tym myslicie i moze macie jakies pomysły?

Stronki Geperty niestety mi sie nie otwieraja:wściekła/y:, w domu dopiero zobacze
Myslałam dla Julki o takim laptopiku, małoskomplikowanym choc nie wiem czy mimo mełego skomplikowania i tak nie za powazna zabawka. Sanki tez bedziemy musieli chyba kupic. Problem z prezentami bede miała pewnie powazny (zwałszcza ze za niedługo beda urodziny i bedzie tez trzeba cos wymyslic) bo napewno rodzice beda pytali co kupic i siostra ze szwagrem rowniez, ubran nie chce zadnych bo szafa juz sie nie domyka

reklama
Geperty, dobrze, że przypomniałas mi o tym wózku na zakupy:tak:, kiedyś już go oglądałam:-).
Poza tym u nas wśród prezentów na pewno znajdzie się nowa płyta z Bisiami:sorry2::-p

Do góry