reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Ale super zakupki dziewczyny:-):-):-)

My też kupujemy kapcie z usztywnianą piętką :tak:, udało mi się kupić w Smyku w lecie w jakiejś promocji 2 pary w rozm. 23 ...bo ogólnie to z kapciami dla chłopców też jest oczywiście problem ... uważam :sorry2:;-)

dokładnie tika:tak:
ja w sklepach zadnych nie widzialam:dry:chyba z neta zamowie tylko nie wiem jaki rozmiar bo jak ostatnio mierzylismy kalosze to 22 spadały:confused:

Ja kupuję Zetpol z certyfikatem Zdrowej Stopy, mają wkładkę profilaktyczną, teraz kupiłam w rozmiarze 23, są 1cm za duże, ale w chodzeniu mu to nie przeszkadza, a 22 były w sam raz, więc nie opłacało mi się kupować :sorry2:, dokładnie taki model:
http://www.zetpol.pl/images/daria_037_gr_duzy.jpg
na pewno nadają się na wysokie podbicie :tak:.
Martuchaa żeby zmierzyć nóżkę Niko postaw ją na kartkę papieru i odrysuj w koło, zmierz centymentrem lub linijką i dodaj max. 1cm, będziesz wiedziała jaki rozmiar kupić, tzn. z wkładką jakiej długości. Np. Zetpol, Gufo w rozmiarze 23 mają wkładkę 14,5cm.

A ja chciałam pokazać nowy zakup do Nikusia pokoju, to jest zestaw mebli, tzn stół i 2 krzesełka ze skrzyniami na zabawki, kupiłam w Biedronce za 69,99zł :-), a jest naprawdę solidny i Nikuś lubi się przy nim bawić :tak:, w szczególności gdy ja siedzę na drugim krzesełku :-D.

Załączniki

• P1060026.JPG
    P1060026.JPG
    85,8 KB · Wyświetleń: 54
  • P1060027.JPG
    P1060027.JPG
    91,4 KB · Wyświetleń: 38
Geperty, widziałam w Biedronce ten zestaw, jest naprawdę świetny:tak:. I też bym kupiła, tylko że Antoś całkiem niedawno dostał od dziadków taki plastikowy stoliczek i krzesełko i nie było sensu kupować drugiego:sorry2:. Ale ten jest superaśny, zwłaszcza, że są tam skrzynki na zabawki:tak:.

geperty ale swietny i praktyczny ten zestaw!! jakbym miala gdzie go wstawic to napewno bym kupila(No i cena powalajaca!!)
a kapcie tez swietne, jak znajde u nas w sklepie to napewno kupie:tak:a cieple sa??

Antosiowa no wlasnie nie:no: my tam mamy tylko 35metrow - kupilismy okazyjnie w sumie tylko po to zeby zainwestowac w nieruchomosc no i zeby bylo gdzie spac jak bedziemy przylatywac z uk a ze wyszlo jak wyszlo to wprowadzamy sie tam teraz i za rok planujemy zamiane na wieksze:cool2:

reklama
Do góry