reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Monia kup takie same jak ja, to zaoszczędzisz stówkę :-), sandałki na lato Witek też miał takie jak Nikuś, albo na odwrót :-p.

My tez byliśmy na zakupach, kupilismy jesienny ortalionowy (chyba?) płaszczyk i trzewiki :-)
Ciesze się, że są takie ciemne i podgumowane, przynajmniej się tak szybko nie zniszcza :-)

Załączniki

• P9216278.jpg
    P9216278.jpg
    720,7 KB · Wyświetleń: 35
  • P9216283.jpg
    P9216283.jpg
    765,3 KB · Wyświetleń: 42
  • P9216286.jpg
    P9216286.jpg
    774,8 KB · Wyświetleń: 37
Abejka sliczne zakupki!! i idealnie do siebie pasujace!!
buciki maja taki sliczny kolorek - przypalony braz z rozem ehhh ja chce dziewczynke buuuuu:-p
a w kurteczce Zuzol wyglada przepieknie!! a gdzie robiliscie zakupy??

Geperty Z wielką chęcią takie kupię, tylko powiedz mi czy nadają się na nóżkę z wysokim podbiciem?

Abejka Zakupy rewelacyjne. Kurteczka ładna, ale modelka jeszcze ładniejsza :tak::-D:-D Butki też fajne. Wszystko idealnie do siebie dobrane :tak::-D:-D:-D

Dziewczyny, zakupy miodzio:-).
Geperty, super okazja z tymi bucikami:tak:, u nas jeszcze nie ma zimowych:sorry2:.
Abeja, wszystko piękne jak ta lala, jak Zuza wyrosnie to zaklepuje dla córy:-p (żarcik taki:rolleyes2:).

Abeja buciki rewelacja, w płaszczyku Zuzolek ślicznie wygląda :tak:.

Monia Nikuś też ma dość wysokie podbicie, więc powinny byś na Witka dobre :tak:, ja mam kłopot z kapciami, bo Nikusia z wierzchu często cisną, choć ma szczupłą nóżkę :confused:.

...ja mam kłopot z kapciami, bo Nikusia z wierzchu często cisną, choć ma szczupłą nóżkę :confused:.
Geperty, u nas to samo:baffled:. Zawsze myślałam, że Antek nie ma wysokiego podbicia, bo do tej pory nie miałam problemów z żadnym obuwiem. A teraz ostatnio jak kupowałam mu kapcie, to myślałam, że zwątpię:dry:, w żaden nie mogłam mu nóżki wcisnąć. A może teraz takie kapcie robią:baffled:

reklama
Do góry