reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
My tez byliśmy na zakupach, kupilismy jesienny ortalionowy (chyba?) płaszczyk i trzewiki :-)
Ciesze się, że są takie ciemne i podgumowane, przynajmniej się tak szybko nie zniszcza :-)
Ciesze się, że są takie ciemne i podgumowane, przynajmniej się tak szybko nie zniszcza :-)
Załączniki
K
konto usuniete
Gość
Abejka sliczne zakupki!! i idealnie do siebie pasujace!!
buciki maja taki sliczny kolorek - przypalony braz z rozem ehhh ja chce dziewczynke buuuuu
a w kurteczce Zuzol wyglada przepieknie!! a gdzie robiliscie zakupy??
buciki maja taki sliczny kolorek - przypalony braz z rozem ehhh ja chce dziewczynke buuuuu
a w kurteczce Zuzol wyglada przepieknie!! a gdzie robiliscie zakupy??
Geperty Z wielką chęcią takie kupię, tylko powiedz mi czy nadają się na nóżkę z wysokim podbiciem?
Abejka Zakupy rewelacyjne. Kurteczka ładna, ale modelka jeszcze ładniejsza Butki też fajne. Wszystko idealnie do siebie dobrane
Abejka Zakupy rewelacyjne. Kurteczka ładna, ale modelka jeszcze ładniejsza Butki też fajne. Wszystko idealnie do siebie dobrane
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Dziewczyny, zakupy miodzio:-).
Geperty, super okazja z tymi bucikami, u nas jeszcze nie ma zimowych.
Abeja, wszystko piękne jak ta lala, jak Zuza wyrosnie to zaklepuje dla córy (żarcik taki).
Geperty, super okazja z tymi bucikami, u nas jeszcze nie ma zimowych.
Abeja, wszystko piękne jak ta lala, jak Zuza wyrosnie to zaklepuje dla córy (żarcik taki).
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Abeja buciki rewelacja, w płaszczyku Zuzolek ślicznie wygląda .
Monia Nikuś też ma dość wysokie podbicie, więc powinny byś na Witka dobre , ja mam kłopot z kapciami, bo Nikusia z wierzchu często cisną, choć ma szczupłą nóżkę .
Monia Nikuś też ma dość wysokie podbicie, więc powinny byś na Witka dobre , ja mam kłopot z kapciami, bo Nikusia z wierzchu często cisną, choć ma szczupłą nóżkę .
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Geperty, u nas to samo. Zawsze myślałam, że Antek nie ma wysokiego podbicia, bo do tej pory nie miałam problemów z żadnym obuwiem. A teraz ostatnio jak kupowałam mu kapcie, to myślałam, że zwątpię, w żaden nie mogłam mu nóżki wcisnąć. A może teraz takie kapcie robią...ja mam kłopot z kapciami, bo Nikusia z wierzchu często cisną, choć ma szczupłą nóżkę .
reklama
K
konto usuniete
Gość
a jakie kapcie kupujecie?? jakies usztywniane
Podziel się: