reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Ten pierwszy kombinezon nie jest typowo zmowy, więc odpada, takich średnich kurtek mam 2szt i 2 pary ogrodniczek dżinsowych na polarze, więc jesienią na jesień wystarczy, a na zimę dziś dokupiłam ocieplane spodnie w Smyku (30pln, bo wyprzedaż mają :-)) i w H&M czapkę, szalik i rękawiczki z 5 palcami :-D (3x14,90pln). Takimi zakupami na raty wyszedł mi super zimowy chłopczyk :-D. A poza tym w H&M mają kurtki puchówki po 60pln, tylko, że jednokolorowe, a w 5-10-15 wg mnie fajniejsze też po 60pln, więc chyba jednak zrezygnuję z drugiego kombinezonu i dokupię tylko kurtkę :tak:.

Załączniki

• P1060004.JPG
    P1060004.JPG
    94,5 KB · Wyświetleń: 26
  • P1060005.JPG
    P1060005.JPG
    123,8 KB · Wyświetleń: 28
  • P1060006.JPG
    P1060006.JPG
    123 KB · Wyświetleń: 32
reklama
geperty super zakupy!! zestaw z h&m swietny bardzo mi odpowiada kolorystyka(a powiedz jeszcze kochana jaki rozmiar czapki bralas??) a te spodnie wypasione!!
wlasnie czegos takiego szukam ale u nas oczywiscie brak SMYKA!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

geperty super komplecik
Ja z kombinezonem jeszcze się wstrzymam. Wczoraj wydałam ponad 150 zł na ciuchy dla młodego i to w ciuchlandzie! :szok:Kupiłam mu dwie kurteczki cieńszą i grubszą, 4 pary spodni, świetny i bardzo ciepły sweterek, elegancką koszulę, polar, bluzeczki z długim rękawem. Jeszcze muszę poszukać bodziaków z długim rękawem, skarpetek i czapeczkę. No i jak się zrobi chłodniej to zimowe butki.

Geperty Bombowy komplet udało ci się stworzyć :tak: Masz świetny gust :-D:-D:-D

Ja mam dwie czapki zimowe dla Witka i dwie na jesień ;-) Wszystkie są z niebieskim, więc muszę kupić kombinezon, który będzie do nich pasowal ;-):-D i rękawiczki. Oczywiście kozaczki też. Tylko czemu to obuwie dziecięce jest tak cholernie drogie :baffled::crazy::wściekła/y:

ja mam dla Fila kombinezon coccodrillo z zeszłago roku, tylko zapomniałam go zmierzyc, czy bedzie dobry:sorry2:. rozmiar 86, wtedy był za duży.spodnie powinny być dobre, bo mają regulację długości. tylko ciekawe jak kurteczka.
szkoda ze nie zmierzyałm, bo teraz jestesmy w Zakopanem i są tu super zimowe czapki po 30 zł i nie wiem jaki kolor kupic :-D

Nie wiem czemu tylko ja ciągle wklejam foty nowych zakupów :dry:, chętnie bym pooglądała tez wasze, Martuchaa ty ostatnio na zakupach byłaś, pochwal się :tak:.
Dzisiaj kupiłam butki, oba w rozmiarze 23 wkładka 14,5cm, ale kozaczki z zewnątrz 0,5cm większe, więc na pewno starczą na całą zimę :tak:. Za trzewiki zapłaciłam 45zł, a za kozaczki 50zł, dlatego wzięłam :-p. Na dodatek to były ostatnie sztuki w tym rozmiarze, więc jestem happy :-), że akurat trafiłam, bo znając życie jakbym pojechała kiedy indziej to by nie było :dry:. Nikuś biegał po całym sklepie w każdej nowo założonej parze (a było ich 6) i w tych zdecydowanie najlepiej się czuł i podeszwa zgina się tak jak trzeba :tak:. Poza tym stylistyka charakterystyczna dla "Bartków", które bardzo mi się podobają :tak:, tylko cena duuuużo niższa :tak:. Ale się rozpisałam :szok:, miłego oglądania ;-).

Załączniki

• P1060013.JPG
    P1060013.JPG
    115,4 KB · Wyświetleń: 29
  • P1060015.JPG
    P1060015.JPG
    122,6 KB · Wyświetleń: 25
  • P1060016.JPG
    P1060016.JPG
    124,2 KB · Wyświetleń: 30
  • P1060019.JPG
    P1060019.JPG
    116,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
geperty swietne te butki!! i faktycznie cena powalająca!! a co to za sklep?
ja nie wrzuce zakupów bo to był tylko tran& company z apteki:-D:-D rajtki i skarpetki:-p
aaa no i prezenty dla blizniaczek:-)
ale jak tata wysle ciuszki to napewno cos wrzucimy:tak:

no i jedną moge wkleić- nowy dres Nika co dotał wczoraj od taty-trochę za duży ale na wiosnę będzie w sam raz:tak:
nie wiem czemu ale jak wklejam fotki przez żabe to mi krzyżyk wyskakuje tutaj:confused::baffled:

a 253.jpg

Do góry