reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

niestety podejrzewam, że ten chwyt jest częsty i się wszyscy w jakimś stopniu nabieramy. Wypadałoby znać wszystkie ceny produktów przez nas kupowanych, żeby odróżnić fałszywą promocję od tej dobrej.
Lorien, masz racje - nie obrazajac nikogo, ale trzebaby bylo przyznac, ze w penym stopniu troche jestesmy ulomne jesli chodzi o zakupu i robimy to automatycznie - niestety, potem troche cierpimy przez to a jeszcze bardziej nasz budzet :-(

reklama
A ja w sobotę pojechałam do TESCO kupić sobie spodnie i wróciłam z kurtką dla Maryśki. No ale zimowe kurtka CHEROKEE za 6,5 euro to ciekawy nabytek. Jak patrzę jakie rozmiary kupujecie waszym maludą to jestem w szoku. Ja muszę mojej kupować spodnie na 2 lata bo ine są za krótkie. Ta kurtka też jest na 2-3 lata i zobaczcie o ile za dlugie są rękawy.
Może uda mi się ją wam pokazać

Załączniki

• P1010957.JPG
    P1010957.JPG
    63,3 KB · Wyświetleń: 28
  • P1010958.JPG
    P1010958.JPG
    61,2 KB · Wyświetleń: 25
  • P1010959.JPG
    P1010959.JPG
    60,1 KB · Wyświetleń: 38
:szok::szok::szok:, szok, widzę, że zimowe zakupy już ruszyły, a przecież to dopiero sierpień :-p.
Antosiowa super ta czapa i szalik :tak:, a ja mierzyłam Nikusiowi z zeszłego roku czapki i jeszcze są dobre :-), jedna kurtka i spodnie zimowe też dobre, muszę dokupić jeszcze jakiś kombinezon (najlepiej 2-częściowy) i będzie OK.
Nikuś nosi teraz 86cm, ale na zimę na pewno 92cm mu kupię :tak:.
A ostatnio się zszokowałam z butami, tak mu nagle noga urosła, że aż wstyd, że mu za małe buty ciągle ubieram. Jak mu kupowałam wiosenne buty to miał 12cm nogę, więc mu na 13cm kupowałam czyli rozm.21, a 2 dni temu mu zmierzyłam nogę i ma 13,5 (nawet męża prosiłam o zmierzenie, bo nie mogłam uwierzyć) ,więc buty na 14,5 muszę kupić, czyli 23, a ten jeden rozmiar (22) mi jakoś umknął i ja matka wyrodna wciskam mu te nóżki w bury o 0,5cm za małe :zawstydzona/y:.

A ja nawet nie wiem jak u nas z butami, gracjankowi zbyt szybko noga nie rosnie, adidasy ma od kwietnia i jeszcze nie uciskaja, a za luzne tez nie byly.

Agatka super kurtała. tesco rulez :-)
Miałabym interes - może wyślę Ci kaske na kurtkę i na przesyłke co? :-)

O matko to juz trzeba na zime ciuchy kupowac:szok::szok::-Da ja sobie zylam w blogiej nieswiadomosci;-)czapki nie bede kupowac na allegro na pewno:-Dbo trzeba przymierzyc;-)to juz lepiej kupowac prze internet buty niz czapke;-)

my po buty pewnie znowu bedziemy musieli jechac do Piły, po pierwsze dla Małego buty (na wysokie podbicie), a po drugie dla męża butki, bo mój ukochany ma maleńką nóżkę a takich maleńkich bucików w Wałczu się nie dostanie ( numer 49)

Abejka nie ma problemu, ja już kiedyś mówiłam Wam że jak któraś będzie chciała to mogę kupić i wysłać. Napisz do mnie na PW albo gg to się dogadamy :tak::tak:

Właśnie zmierzylam Maryśkę i ma 87 cm :szok::szok::szok::szok:.

reklama
Własnie widziałam:sorry2:. Są pewnie tacy, którzy tylko polują na takie przeceny w sklepach i kupują hurtem a potem sprzedają na allegro za podwójną cenę:baffled:
kurcze nic mi nie mowcie bo wlasnie sie na to nabralam:wściekła/y:strasznie chcialam koszulke z new yorkera(w kwietniu byly po 54zl)a na allegro jakies 2tyg temu znalazlam za 29.99+8zl przesylka to od razu wzielam.a tu pare dni temu wchodze do new yorkera i babka przy mnie wywiesza za 9,9!!! myslalam ze zemdleje,mialabym 4kolory:wściekła/y::wściekła/y:

Agata kurtka rewelacyjna!!!! normalnie sama bym taka chciala(I love pink:-))no i ta cena ...:sorry2:

ja tez kupilam w zeszlym roku w tesco kurtke,kolor khaki, z podpinana kamizelka(mozna nosic osobno)i odpinanym futerkiem przeceniona na 4funty
rozmiar 18-24miesiace(92cm)ale Nikus w niej tonie:dry:
mam nadzieje ze pochodzi choc troche, w razie czego bedzie na wiosne:tak:

a 004.jpg

a 006.jpg

Do góry