reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Fil nosi 92 rozmiar, wzrostu ma 89-90cm. ale w h&m-owe 86 też się mieści
waży 12,5 kg.
a taki komplet czapka+rękawiczki mieliśmy w zeszłym roku, był w rozmairze 3-6 miesiecy, a Fil nosił go w roczek :-). z tym że rękawiczki nie wchodziły później na jego tłuste łapki
waży 12,5 kg.
a taki komplet czapka+rękawiczki mieliśmy w zeszłym roku, był w rozmairze 3-6 miesiecy, a Fil nosił go w roczek :-). z tym że rękawiczki nie wchodziły później na jego tłuste łapki
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Własnie widziałam. Są pewnie tacy, którzy tylko polują na takie przeceny w sklepach i kupują hurtem a potem sprzedają na allegro za podwójną cenęA ceny na allegro bywają różne - te butki z reserved cośmy pokupiły w zeszłym roku dla dzieci za 14,90 stały na allegro po 30 i więcej.
MamaAntosia
Ten nasz jest na 12-18 miesięcy i tak fajnie opatula główkę, że tylko sama buziulka wystaje:-). Rozmiar mniejszy był taki tylko co tylkoa taki komplet czapka+rękawiczki mieliśmy w zeszłym roku, był w rozmairze 3-6 miesiecy, a Fil nosił go w roczek :-). z tym że rękawiczki nie wchodziły później na jego tłuste łapki
Dokładnie, a potem się dziwić, że po dniu promocji wszystko już przebrane.Własnie widziałam. Są pewnie tacy, którzy tylko polują na takie przeceny w sklepach i kupują hurtem a potem sprzedają na allegro za podwójną cenę
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
To jest czysta prawda, na allegro mozna znalezc miliony rzeczy, ktore mozna(bylo) dostac w sklepie na promocji, ale allegro wystawione sa one za kosmiczne ceny - niestety niektorzy biedacy nie maja nawet pojecia co kupuja, nie majac swiadomosci, ze to akurat gdzies jest dostepne za nizsza cene i kupuja po "okazyjnej" cenie z allegro lub innego serwisu.
Ale w sklepach bywa jeszcze gorzej.Własnie widziałam. Są pewnie tacy, którzy tylko polują na takie przeceny w sklepach i kupują hurtem a potem sprzedają na allegro za podwójną cenę
Sama byłam świadkiem rzeczy (już nie pamiętam - coś ze sprzętu turystycznego) przed promocją 149,00 a promocyjnie 159,00
Szok kurde
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Bez komentarza!!!!Ale w sklepach bywa jeszcze gorzej.
Sama byłam świadkiem rzeczy (już nie pamiętam - coś ze sprzętu turystycznego) przed promocją 149,00 a promocyjnie 159,00
Szok kurde
MamaAntosia
Lorien, to już w ogóle jest przegięcie, ale niestety ludzie się łapią na tym haśle "PROMOCJA", nie zdają sobie sprawy, że często ta promocja drożej ich kosztuje
reklama
Podziel się: