reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Monia, jednak cos kupiłam:tak:. Może jeszcze za wczesnie na zimowe zakupy, ale ja w tym roku muszę sie troche pospieszyć, bo potem może być ciężko się wyrwać a listopad tuż tuż:-p:-D. Tak więc dzisiaj zaopatrzyliśmy sie w czapkę i rękawiczki w H&M. Szkoda tylko, że szaliczka nie było do kompletu:baffled:, miałabym juz z głowy;-).

Mamusie chłopaczków może będziecie zainteresowane, w Realu sa bluzeczki dla chłopców po 7,90 zł:szok:... kupiłam Antosiowi trzy sztuki:-)

Antosiowa super ten komplecik, w zeszlym roku chcialam podobna czape kupic tylko niebieska ale sie spoznilam:dry::sorry2: bluzeczki tez super tylko u nas nie ma reala:wściekła/y::wściekła/y:

ja juz szukam czegos na jesien narazie na necie, moze akurat jakis fajny zestaw sie trafi;-)
a na jaki rozmiar kupujecie? 92 czy 98? boja kupilam bluzeke na 98 i jest duzo za duza:baffled:

Martucha, ja na jesień to jeszcze na 86 kupuję:baffled:, bo Antos jest drobniutki.
Kupiłam mu ostatnio na allegro kurteczkę na zimę też 86, ale jeszcze nie przyszła i nie wiem czy będzie dobra:sorry2:, ale po wymiarach wychodziło, że powinna być ok.
Brakuje nam jeszcze butów i ocieplanych spodni:tak:.

no wlasnie my tez ta kurtke mamy na 86 i bedzie idealna, Niko ogolnie tez jest drobny tyle ze wysoki(musze go zmierzyc bo nie wiem ile ma)ale spodnie ktore mu ostatnio kupilam na 92 sa mega za duze:dry:wiec chyba tez zostane przy 86:tak:

Antosiowa, zestaw jest bombowy :tak: Bardzo mi się właśnie ten podobal w sklepie, ale stwierdzilam, że czapki nie będę kupować Witkowi bez przymierzania bo w H&M mają zawyżoną rozmiarówkę i bałam się, że będzie dobra na niego na lato :tak:;-):-D Bluzki też są świetne, ale u nas nie ma reala :-:)baffled::crazy::wściekła/y:

Martucha, ja mam rzeczy dla Witka na 86 i są mu dobre lub ciut za duże, ale te na 92 to normalnie wielkoludy dla niego. Synek pewnie by się w nich utopił ;-) Witek ma teraz 84 cm. Ale nie wiem na jaki rozmiar kupić kurtkę i spodnie ocieplane na zimę 86 czy 92. Boję się, że w 86 nie dotrwa do końca zimy, ale też nie wiem czy w tym 92 się nie utopi :baffled::confused: A jak wy będziecie kupować ciuchy na zimę?

Własnie znalazłam na allegro taki komplecik (czapka + rekawiczki) za 39,90:szok: a my w sklepie zapłaciliśmy 14,90 za czapke i 9,90 za rekawiczki:-p:-)
to zaoszczedziłaś :-). Czasem te ceny na allegro sa jakies z kosmosu, a do tego jeszcze przesyłka.
Ja na zimowe kurtki oglądamna 86 i 92, trzeba po prostu patrzec na wymiary. A spodnie takie ocieplane, kombinezonowe miałam na 86 w tamtym roku, ale były za duze dobrze ze był ściągacz na nogawkach to sie dało podwinąć i w tym roku sa akurat w sam raz:-D. Jeden zakup odpadł, potrzebyje w zasadzie jeszcze tylko kurtke i butu i koze jeszcze jakies dzinsy lub sztruksy na podszewce takie troszke grubsze

reklama
Antosiowa super ten komplecik, w zeszlym roku chcialam podobna czape kupic tylko niebieska ale sie spoznilam:dry::sorry2: bluzeczki tez super tylko u nas nie ma reala:wściekła/y::wściekła/y:

ja juz szukam czegos na jesien narazie na necie, moze akurat jakis fajny zestaw sie trafi;-)
a na jaki rozmiar kupujecie? 92 czy 98? boja kupilam bluzeke na 98 i jest duzo za duza:baffled:
My kupujemy 86, Gracuś ma teraz 84 cm, wiec nawet jeszcze sie miesci w niektore rozmiary 80, wiadomo jak to jest z tymi rozmiarami, niby na maetce to samo, a jak sie ubierze to kazde inny rozmiar, na zime ubranie bedzie na 92, bede pewna, ze dochodzi do konca zimy, a podwinąc zawsze kawałeczek można

Do góry