reklama
K
konto usuniete
Gość
dziekujemy dziekujemy a ziemniak faktycznie zrobil furore chociaz nie wiem jak Niko bo sie nie dopchal do niego na imprezie, jak wpadniemy do nadii w tygodniu to sprawdzimy
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Kurde, z tym ziemniakeim to super sprawa!!
A butki, super.
My may troche problem z butami, bo Gracuś ma wysokie podbicie i klapa jest taka kiedy trzeba cos kupić, że masakra. teraz to jeszcze tak nie bo jest ciepło i sandałki na rzepy regulowane ma kupione, ale zimą. Aż boje sie pomyslec co to bedzie, jak sobie przypomne ile nalatalismy sie w tamtym roku :-(
A butki, super.
My may troche problem z butami, bo Gracuś ma wysokie podbicie i klapa jest taka kiedy trzeba cos kupić, że masakra. teraz to jeszcze tak nie bo jest ciepło i sandałki na rzepy regulowane ma kupione, ale zimą. Aż boje sie pomyslec co to bedzie, jak sobie przypomne ile nalatalismy sie w tamtym roku :-(
K
konto usuniete
Gość
coyote no wlasnie slyszalam jakie sa problemy z wysokiem podbiciem, chyba nawet ktores ze styczniowych maluchow tez takie ma no ale co zrobic, u nas np jest problem bo Niko ma bardzo chudziutkie lydki i takie duze stabilne butki wygladaja u niego smiesznie. te byly jedne z delikatniejszych jakie znalezlimy ze sprzedawczynia
no i tez juz bylam cala mokra przy wybieraniu ;-)
no i tez juz bylam cala mokra przy wybieraniu ;-)
Antenka, to macie dobrze, bo w Polsce chyba nie ma specjalnych butków dla ludzi o wysokim podbiciu Coyote, wiem o czym piszesz, bo mój Witek też ma z tym problem i zawsze sporo się nachodzimy zanim znajdziemy mu jakieś buty. Ja już zaczynam szukać butów na jesień od połowy sierpnia, bo właśnie wtedy zaczną się w sklepach nowe dostawy. I na zakupy pojadę chyba do Poznania, bo tam mają zdecydowanie większy wybór niż na tym naszym zadupiu
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
A ja chciałam się pochwalić, że kupiłam ludzika Mr.Potato, takiego samego co Martuchaa kupiła na prezent, dla zapominalskich link:
*USA*PAN ZIEMNIAK MR POTATOS TOY STORY*USA (400721397) - Aukcje internetowe Allegro
Będę miała dla Nikusia na prezent pod choinkę albo na urodziny :-), a kupiłam go w Carrefurze za 65zł, więc chyba okazyjnie .
A poza tym to przyszła do mnie dziś paczka pocztowa, a w środku:
Mrugająca rybka i przyjaciele Chicco do kąpieli (407462144) - Aukcje internetowe Allegro
całkiem zapomniałam, że wysłałam kod kreskowy proszku Jelp i wygrałam tę zabawkę :-), pasuje mi bardzo, bo Grześ (chrzśniak) w grudniu kończy 6 miesięcy i jak znalazł mam dla Niego prezent pod choinkę.
Trochę oszczędności przed Świętami się przyda ;-).
*USA*PAN ZIEMNIAK MR POTATOS TOY STORY*USA (400721397) - Aukcje internetowe Allegro
Będę miała dla Nikusia na prezent pod choinkę albo na urodziny :-), a kupiłam go w Carrefurze za 65zł, więc chyba okazyjnie .
A poza tym to przyszła do mnie dziś paczka pocztowa, a w środku:
Mrugająca rybka i przyjaciele Chicco do kąpieli (407462144) - Aukcje internetowe Allegro
całkiem zapomniałam, że wysłałam kod kreskowy proszku Jelp i wygrałam tę zabawkę :-), pasuje mi bardzo, bo Grześ (chrzśniak) w grudniu kończy 6 miesięcy i jak znalazł mam dla Niego prezent pod choinkę.
Trochę oszczędności przed Świętami się przyda ;-).
K
konto usuniete
Gość
geperty ale super!! ja kupilam tego ziemniaka jakos za 80zl chyba czyli fajnie ze zlapalas okazjeNadia caly czas sie nim bawi ale musi miec towarzystwo i lubi jak ktos jej opowiada co jest co i razem zakladaja.Niko natomiast porozrzucal jego czesci i zaczeli sie klocic o okularytakze chyba faktycznie 2 lata to granica minimalna dla tej zabawki i na urodziny alebo swieta bedzie jak znalazl a rybka swietna, ja nigdy nic nie wysylam bo nie mam szczescia ale super ze wam sie udalo:-)
geperty a powiedz jak wam sie sprawuja te pileczki z playskoola? bo u nas to stoi w koncie i Niko samymi pilkami sie bawi ale baterie siadly i chyba kupie i na nowo rozkrecimy zabawe:-)tyle ze mamy moze z 2 pilki
geperty a powiedz jak wam sie sprawuja te pileczki z playskoola? bo u nas to stoi w koncie i Niko samymi pilkami sie bawi ale baterie siadly i chyba kupie i na nowo rozkrecimy zabawe:-)tyle ze mamy moze z 2 pilki
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
U nas też stoi w kącie, zresztą jak wszystkie zabawki , ale czasem bawi się, dmuchając sobie w buzię , baterie działają tylko nie mają siły wypychać tych piłeczek i jak jest więcej niż jedna to du.pa :-(, ale myślę, że jak będzie większy to mu się bardziej spodoba ganiać te piłeczki, bo na razie to tyłka z miejsca nie rusza, a jak przychodzą jego starsze kuzynki to fajnie się nią bawią .
reklama
K
konto usuniete
Gość
no to mnie pocieszylas moze akurat za jakis czas sie przyda.ciekawe tylko gdzie te pileczki mozna dokupic:-)
Podziel się: