reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

tynka czekamy na fotki:-)
geperty pizamki super, fajnie ze maja te sciagacze na dole wlasnie czegos takiego szukam:tak:;-) a co do early days to jeszcze raz podkreslam ze nie wszystko, nie polecalabym koszulek na dlugi rekaw i pizam ale np spodenki(t co Nikos mial w aucie na monety i pisaliscie ze fajne tez sa e.d. kupilam za 2funty przed wyjazdem - nowiutki i nie z przeceny),skarpetki i wiele innych rzeczy sa calkiem calkiem:-p
tylko prosze nie przeplacac bo tak jak kiedys pisala tynka w sklepie sa po 2funty a te same na allegro po 20zł:szok::szok::szok::szok::szok::crazy:

reklama
Geperty, bardzo podoba mi się ta piżamka, no i Martucha ma rację, dobrze że ma te ściągacze na dole. Hania nie ma i czasem się budzi bez gaci:-D:rofl2:.
A ja muszę Hani kupić sandałki:wściekła/y:. MIałam takie fajne białe, ale kupiłam jej je już dużo wcześniej i się teraz okazało, że tył mają za nisko zabudowany i jej pięta ucieka:wściekła/y:. I się przewraca co chwilę:wściekła/y:. Kolejny wydatek:wściekła/y:.

Ja właśnie dziś kupiłam Witkowi drugie sandałki, bo te co wcześniej kupiliśmy są co prawda jeszcze dobre na długość, ale malemu tężeje noga (pewnie też od upałów) i mam coraz większy problem z zapięcia mu paska :baffled: Kupiliśmy też mu nowe papcie, bo w tamtych już wydrapał sobie dziurkę na dużym palcu :baffled:

Geperty ... piżamki super, bardzo mi się podobają :-) ... gdybym zobaczyła takie w sklepie na pewno bym od razu kupiła :tak:

Monia ... pytałam na badaniu u chirurga jakie sandałki powinno się kupować naszym dzieciaczkom i powiedział mi, że nawet po pół roku chodzenia jeszcze powinny być z zabudowanymi piętami :tak: ... a Ty takie właśnie chyba kupiłaś te pierwsze Witusiowi.
My chcemy kupić Matiemu jeszcze jedne ... no i teraz się zastanawiam, czy stosować się do tej rady chirurga :confused:, bo chyba łatwiej jest znaleźć takie niezabudowane :-D;-):baffled: ...

tika no wlasnie z tym jest problem, ja tez wszedzie szukalam takich z zabudowana pietką i w sumie znalazłam jedne ale bardzo ciemne no i my mamy jeszcze problem z rozmiarówką bo 24-25 już małojest z zabudowanych:wściekła/y::wściekła/y:

Napiszcie jakiej dlugosci sa stopy waszych dzieci bo mała ma 14 cm i tesciowa uwaza ze na za duze o jej druga wnuczka 10 dni młodsza do Karoliny ma 13 cmi ona ten rozmiar uwaza za prawidłowy:angry::angry::angry:

Napiszcie jakiej dlugosci sa stopy waszych dzieci bo mała ma 14 cm i tesciowa uwaza ze na za duze o jej druga wnuczka 10 dni młodsza do Karoliny ma 13 cmi ona ten rozmiar uwaza za prawidłowy:angry::angry::angry:

Karola jeden cm w ta czy tamta,bez przesady:baffled: a zreszta kazde dziecko ma inaczej, moja Sandrunia np ma duz nóżke po mnie:tak: ma 4 latka a rozmiar 29

reklama
Aga to są jakies tabele właściwych rozmiarów?:-D. Mysle, ze z rozmiarem Twojej Karolci jest wszystko jak najbardziej ok. Ja niewiem jaka długosc stopy ma moja córa, ale rozmiar nosi 21 lub 22 - zależy od firmy

Do góry