reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

no nieźle aph, mi się jeszcze nie nigdy nie zdarzyło, żeby coś zaginęło, ale za to na priorytet 11dni czekałam :angry:

reklama
o jaa, ja jeszcze tak nie miałam ... a ona twierdzi, że wysłała?bo moze to nie wina poczty?
najgorsze jak bedą przeciągać i Roberto wyrośnie z tych rzeczy:wściekła/y::wściekła/y:

Wyslala 11 kwietnia, bo potwierdzenie mi zeskanowala i przeslala mailem.
A co do wyrastania to faktycznie tak moze byc, bo to byly rzeczy takie na juz. :-(

no nieźle aph, mi się jeszcze nie nigdy nie zdarzyło, żeby coś zaginęło, ale za to na priorytet 11dni czekałam :angry:

Tez czekalam dlugo na priorytet, ale 11 dni jeszcze nie, tak max do tygodnia.
Tylko nie wiem czemu w takim razie kasuja ta zlotowke wiecej skoro, nie potrafia sie wywiazac z umowy :wściekła/y:

Aniu ... my już mieliśmy raz taką sytuację z pocztą i to ja wysyłałam myszkę, którą Sebatian sprzedał na allegro :baffled:, przesyłka zaginęła gdzieś w drodze, po czym po około miesiącu czasu wróciła do nas ... porażka normalnie :no: tak, że takie rzeczy się niestety zdarzają :wściekła/y::wściekła/y:, dobrze, że Sebastianowi udało się to jakoś z kupującym załatwić i wysłał mu w zamian inną dopłacając do interesu ... :dry:

A my wczoraj kupiliśmy wreszcie Matiemu spacerówkę, przetestowaliśmy ją już wczoraj na krótkim spacerze i prowadzi się suuuuper :-):tak: ... tylko kolor mi się nie podoba :sorry2:, ale był jeszcze tylko różowy :rofl2: i taki śmieszny morski do wyboru ... a Sebastian uparł się, żeby ją już wczoraj kupić :dry:... no i mamy ;-):-D

Załączniki

• 6645_rdb.jpg
    6645_rdb.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 28
Tika fajna ta spacerówka :tak:, inglesiny to bardzo dobre wózki, tylko jak dla mnie za drogie :dry:, ten model chyba ok 600zł kosztuje? Są jeszcze takie niebiesko-szare, bardzo ładne:tak:, ale czerwony też mi się podoba :-)

No super wózeczek. Ja też chętnie kupiłabym nowy, bo ten co mamy wcale mi nie odpowiada, ale rzadko nim jeździmy i się nie opłaca.

wyglada solidnie i wygodnie a co do kolorku to ja uwielbiam czerwony i wszystkie jego odcienie więc jak dla mnie bomba:tak::tak:

my już na parasolce i jestem bardzo zadowolona choć na dłuższe spacerki bierzemy spacerówkę bo tu już w gre wchodzi wygoda Nikusia:-p chociaż w parasolce też nie narzeka:no:

Tika fajny wozeczek. Ja tez myslalam o podobnym, ale niestety u nas w gre wchodzila tylko parasolka, przez wzglad na to, ze duzo autem jezdzimy i potem bylby problem z zapakowaniem sie. A poza tym ja mam wozek w aucie, zeby sie z nim po schodach nie szarpac. :-D

Dzięki dziewczynki że pochwaliłyście zakup ;-):-), Wasze opinie jeszcze bardziej mnie do niego przekonały, tzn. do koloru :-D:tak:.

Martuchaa ... cieszę, się że kochasz czerwony :-D:-D;-):tak:
Geperty ... cena tak jak pisałaś, ale my sprzedajemy nasz wielofunkcyjny za 500 zł, więc dlatego do przeżycia ;-), w innym wypadku pewnie byśmy się nie zdecydowali.
Aniu ... on się składa 1 ręką na płasko i mieści się bez problemu w naszym małym bagażniku (bo to też braliśmy pod uwagę :tak:), a do tego jest bardzo lekki jak na spacerówkę 7,5 kg :-).

Tika wózeczek wygląda bardzo fajnie i rzeczywiscie lekki, nasza parasolka wazy 8 kg i uzywamy tylko jej dotychczasowy wozek wielofunkcyjny bedzie służył za niedługo innej dzidzi - sprzedalismy

reklama
No to ja tez sie pochwale zakupami:-p oczywiście nie muszę chyba dodawać ze wszystko co na zdjęciach było kupione podwójnie;-)
a i zapomniałam sfotografować sweterki, buciki Natalki i okulary ale te macie gdzie indziej na zdjęciu :-p
ciuszki198iu9.jpg

ciuszki199qx4.jpg

ciuszki200wg3.jpg

Do góry