reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
o jaa, ja jeszcze tak nie miałam ... a ona twierdzi, że wysłała?bo moze to nie wina poczty?
najgorsze jak bedą przeciągać i Roberto wyrośnie z tych rzeczy
Wyslala 11 kwietnia, bo potwierdzenie mi zeskanowala i przeslala mailem.
A co do wyrastania to faktycznie tak moze byc, bo to byly rzeczy takie na juz. :-(
no nieźle aph, mi się jeszcze nie nigdy nie zdarzyło, żeby coś zaginęło, ale za to na priorytet 11dni czekałam
Tez czekalam dlugo na priorytet, ale 11 dni jeszcze nie, tak max do tygodnia.
Tylko nie wiem czemu w takim razie kasuja ta zlotowke wiecej skoro, nie potrafia sie wywiazac z umowy
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Aniu ... my już mieliśmy raz taką sytuację z pocztą i to ja wysyłałam myszkę, którą Sebatian sprzedał na allegro , przesyłka zaginęła gdzieś w drodze, po czym po około miesiącu czasu wróciła do nas ... porażka normalnie tak, że takie rzeczy się niestety zdarzają , dobrze, że Sebastianowi udało się to jakoś z kupującym załatwić i wysłał mu w zamian inną dopłacając do interesu ...
A my wczoraj kupiliśmy wreszcie Matiemu spacerówkę, przetestowaliśmy ją już wczoraj na krótkim spacerze i prowadzi się suuuuper :-) ... tylko kolor mi się nie podoba , ale był jeszcze tylko różowy i taki śmieszny morski do wyboru ... a Sebastian uparł się, żeby ją już wczoraj kupić ... no i mamy ;-)
A my wczoraj kupiliśmy wreszcie Matiemu spacerówkę, przetestowaliśmy ją już wczoraj na krótkim spacerze i prowadzi się suuuuper :-) ... tylko kolor mi się nie podoba , ale był jeszcze tylko różowy i taki śmieszny morski do wyboru ... a Sebastian uparł się, żeby ją już wczoraj kupić ... no i mamy ;-)
Załączniki
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Tika fajna ta spacerówka , inglesiny to bardzo dobre wózki, tylko jak dla mnie za drogie , ten model chyba ok 600zł kosztuje? Są jeszcze takie niebiesko-szare, bardzo ładne, ale czerwony też mi się podoba :-)
K
konto usuniete
Gość
wyglada solidnie i wygodnie a co do kolorku to ja uwielbiam czerwony i wszystkie jego odcienie więc jak dla mnie bomba
my już na parasolce i jestem bardzo zadowolona choć na dłuższe spacerki bierzemy spacerówkę bo tu już w gre wchodzi wygoda Nikusia chociaż w parasolce też nie narzeka
my już na parasolce i jestem bardzo zadowolona choć na dłuższe spacerki bierzemy spacerówkę bo tu już w gre wchodzi wygoda Nikusia chociaż w parasolce też nie narzeka
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Tika fajny wozeczek. Ja tez myslalam o podobnym, ale niestety u nas w gre wchodzila tylko parasolka, przez wzglad na to, ze duzo autem jezdzimy i potem bylby problem z zapakowaniem sie. A poza tym ja mam wozek w aucie, zeby sie z nim po schodach nie szarpac.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Dzięki dziewczynki że pochwaliłyście zakup ;-):-), Wasze opinie jeszcze bardziej mnie do niego przekonały, tzn. do koloru .
Martuchaa ... cieszę, się że kochasz czerwony ;-)
Geperty ... cena tak jak pisałaś, ale my sprzedajemy nasz wielofunkcyjny za 500 zł, więc dlatego do przeżycia ;-), w innym wypadku pewnie byśmy się nie zdecydowali.
Aniu ... on się składa 1 ręką na płasko i mieści się bez problemu w naszym małym bagażniku (bo to też braliśmy pod uwagę ), a do tego jest bardzo lekki jak na spacerówkę 7,5 kg :-).
Martuchaa ... cieszę, się że kochasz czerwony ;-)
Geperty ... cena tak jak pisałaś, ale my sprzedajemy nasz wielofunkcyjny za 500 zł, więc dlatego do przeżycia ;-), w innym wypadku pewnie byśmy się nie zdecydowali.
Aniu ... on się składa 1 ręką na płasko i mieści się bez problemu w naszym małym bagażniku (bo to też braliśmy pod uwagę ), a do tego jest bardzo lekki jak na spacerówkę 7,5 kg :-).
reklama
T
tynka
Gość
No to ja tez sie pochwale zakupami oczywiście nie muszę chyba dodawać ze wszystko co na zdjęciach było kupione podwójnie;-)
a i zapomniałam sfotografować sweterki, buciki Natalki i okulary ale te macie gdzie indziej na zdjęciu
a i zapomniałam sfotografować sweterki, buciki Natalki i okulary ale te macie gdzie indziej na zdjęciu
Podziel się: