reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
A ja dzisiaj pojechałam z Nikusiem do CCC kupić mu butki na teraz, a oto nasza zdobycz, suuuper mi się podobają i nie były takie drogie, bo 39,99zł, a przy okazji sandałki dla niego upatrzyłam ;-):-D, ale to w przyszłym miesiącu.

Załączniki

• P1040956.JPG
    P1040956.JPG
    88,3 KB · Wyświetleń: 23
  • P1040957.JPG
    P1040957.JPG
    87,7 KB · Wyświetleń: 14
  • P1040958.JPG
    P1040958.JPG
    80,2 KB · Wyświetleń: 13
Dzięki bardzo, my nie mamy adidasków :zawstydzona/y: i Nikuś w trzewikach Bartka ciągle biegał, a one są całe zabudowane, na sandałki to u Nas jeszcze pogody nie było :no:

Geperty super te butki :-):tak:, chyba muszę zaglądnąć do CCC, bo faktycznie Bartki zabudowane na taką ciepłą pogodę, jak ostatnio, to już się chyba nie za bardzo nadają :baffled:;-)

Geperty zapomniałam napisać, że butki super. ja też rozglądam się pomału za sandałkami, tylko kompletnie nie wiem, jaki rozmiar kupić. Chyba 21 :baffled:

reklama
ja sandały to chyba 22 albo nawet 23 zalezy od producenta, teraz ma polbuty 21, tenisoweczki 22 i kapccie tez 22 trafiło mi sie dziecko z wielką stopą

Do góry