reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

aph w Boti buciki dziecęce kosztują średnio 29,99. Te same buciki można kupić w CCC. (ten sam producent)

No właśnie te adidaski kosztowały 29,99 a te trampeczki z gumowanym przodem 14,99 !!!
Byłam miło zaskoczona tymi cenami a właściwie nie ja tylko moja Mama bo to ona była sponsorem (sama chciała :tak:) no i dla tego ze ceny fajne to od razu 2 pary.

reklama
Elma ... śliczne buciki :tak:

Monia ... super piżamki udało Ci się wyszukać :-)

Geperty ... rewelacyjne te piżamki :-) ... ja też teraz siedzę i zastanawiam się który zestaw kupić :-D, bo są naprawdę śliczne :tak:

Elma jestem w szoku co do ceny tych bucikow!!!!:szok:
Monia super pizamki, dziewczyny ja kupowalam pizami z early days i nie sprawdzily sie:no: strasznie szybko sie spieraja a jak kupilam rozmiar od 6 do 12 miesiecy to mam do teraz tak sie rozciagnely:crazy:(w sumie to pozytyw:-p) ogolnie firma early days to sa rzeczy z PRIMARKA - bardzo tani sklep - ubranka po 2-3 funty, niektore naprawde fajne ale wiekszosc farbuje i niezbyt ciekawe gatunkowo. za to next polecam zdecydowanie:tak::tak:no ale to juz wasz wybor:sorry2:

aaga tu odpowiem Co na pytanie o buciki z Boti. Ja kupiłam Zuzce jakis czas temu rozowe trampki za 14,99 i poza tym, ze ona je łatwo sciaga (sa na gumce jak kiedys tenisowki z dawnej Czechosłowacji) to sa super - chyba to nawet te same co ma Nadusia od Elmy (też podgumowany przód)
Drugie to adidaski na rzepy. Sa super, coprawda poniżej kostki ale wogole to nie przeszkadza (29,99). Zuzka biega w nich i nic sie nie dzieje. Tylko jak jedziemy autem i siedzi w foteliku to odkleja rzepy... tatuś ją nauczył i ona ma teraz z tym odklejaniem wielką frajde. :-)

Abeja wlasnie te rozowe chcialam kupic (znowu rozowe, a kilka postow temu pisalam, ze dla dziewczynki same rozowe:-p)

No fajne te piżamki, my też już mamy kupione, ale Emi śpi jeszcze w śpiochach, przynajmniej nie ma gołych stópek.

Martuchaa dobrze wiedzieć, warto dzielić się spostrzeżeniami. Ja miałam 5 sztuk body z Early days i byłam zadowolona.

Abejka my mamy jedne na rzepy, a jedne sznurowane. Z każdym butem sobie Emilka poradzi. Z tym, że rzepa zapina się błyskawicznie, a sznurówki .......

No to ciekawe Martuchaa, Early Days to raczej firmowe ubranka, miałam wiele z tej firmy jak Nkuś był mniejszy, głównie body i były rewelacja, a kupowałam już używane i jeszcze sprzedałam, wg mnie były bardzo dobre gatunkowo :tak:. Ale na rozmiarem to rzeczywiście trzeba mniejszy kupić, bo 18-23 mają nogawkę ponad 50cm, to duuuużo za dużo, a te 12-18 mają 47cm, więc jeszcze za dużo, ale w pajacach to jeszcze jakieś dwa miesiące Nikuś pośpi. Ja chyba i tak się zdecyduję na kupno, tylko nie wiem której :-(.

Ja tez mialam body z early days i tez bylam zadowolona(tym bardziej ze cena byla bardzo niska bo za 5 par placilam okolo 5 funtow), nie napisalam ze wszystko z tego sklepu jest do kitu tylko ze to jest sklep z bardzo tania odzieza(nie tylko dla dzieci) i jak widze ze ktos sprzedaje na allegro np torebke damska i napisal 'angielskiej firmy PRIMARK' po 80zl a ta torba w tym sklepie kosztuje 5 funtow ... hmm bez komentarza:no:

a dlatego ze mieszkamy w uk to tylko dopisuje swoje spostrzezenia:tak::tak:bo w PL nie ma tego sklepu i mozecie nie wiedziec...sama mam kilka ubran od nich za grosze i oprocz tego ze niektore farbuja to sa ok,zwlaszcza ciuchy na lato:tak::tak:

reklama
Pozazdrościłam Agnieszce i dziś też wybrałam się na " łowy ":-p myślałam , ze mi sie nie uda bo byłam sama z dziewczynkami na spacerze ale luz dostały bułkę w łapki i był spokój :sorry2:.................... sztuka 5 zł także troszkę zaszalałam :tak:...........ciekawe co na to Paweł powie ..............znowu będzie jęczał, że pełno ciuchów a ja jeszcze dokupuje :sorry2::-p

Do góry