reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

a to dalsza część
karolinka023mb0.jpg

karolinka024dg1.jpg

reklama
Agnieszka, zakupki udane i bardzo ladne, u mnie niestety nie ma ciuchlandów z fajnymi dziecinnymi ciuszkami, a jak juz cos jest to jest dosc drogie jak na uzywane. ostatni kupilam Julce bluzeczke i spodenki na lato, ale cena niebyla zbyt niska tyle ze stan faktycznie byl bez zarzutow.

Aph, no chlopcy w sukienkach faktycznie nie teges, ale dziewczynki w spodniach jak najbardziej teges i tutaj jest wyzszość dziewczynek nad chlopcami;-). do pracy w takim razie nad dziewczynka trzeba sie zabierac. jednak mysle sobie ze dla chlopcow sa rowniez odjazdowe ciuszki tylko inne niz dla dziewczynek, dla dziewczynek za to praktycznie same rozowe, w innych kolorach wybor marny

Agnieszka bardzo fajne ciuszki.
Ja Nikusia ubieram praktycznie w same używane ubranka, część w lumpkach kupuję, a część na allegro. Jak wyrasta to sprzedaję, zostawiam tylko takie, które by mogła nosić również dziewczynka i te co były nowe (same prezenty). Dla dziewczynek jest większy wybór używanych ciuszków, ale z kolorami to prawda, róż, róż i jeszcze raz róż :tak:

geperty z tymi kolorami to zupełnie sie zgadzam bo strasznie cięzko kupic cos nie różowego ale gdy tylko cos takowego spotkam to od razu kupuje nawet jezeli jest to na 4 latka.
Karolina z nowych ubrań ma też tylko to co dostaje w prezencie. No oczywiście wyprawkę miała nową bo tatuś zaszalał. To były moje i jego najprzyjemniejsze zakupy.....

Agnieszka ubranka super i widzę ze mamy podobny gust :tak::-) jak uporam się z remontem to wam tez wstawię moje "bydgoskie " łupy :-p
Ja sporo ubranek kupuję dziewczynkom w "lumpikach " :tak: ale też kupuję nowe .......poza tym u mnie koszt rozkłada sie na dwa bo Natalka nosi wiele ciuszków po Emilce ale też kupuję Tajce nowe bo jej się też coś od życia należy ;-):tak:

agnieszka przesadzilas:-) jak ty z tym do domu dotarlas!!??:laugh2: ale trzeba przyznac ze naprawde ciuszki swietne:tak::tak:

ja wiekszosc mam nowych bo nie mam szczescia do znajdowania czegos ciekawego w ciucholandach:no: czesc kupowalam tez na wyprzedazach ktore sa organizowane w uk co okolo 3 miesiace:rofl2:

reklama
Do góry