reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

tynka skąd ja to znam..... Marek tez zawsze jeczy ale wtedy mówię że nie ma problemu, wiecej nie bede jezdzić nigdzie a ciuszki małej bedziemy kupować tylko w sklepach a ze wie jakie sa potwornie drogie to odrazu zmienia temat:-):-):-):-):-):-)

reklama
tynka wrzuc jakas fote z zakupami:-)

kurde ale wam zazdroszcze ja tez bym sie wybrala na jakies zakupy ale nie oplaca mi sie bo i tak te ktore pokupowalam przed wyjazdem Nikus nie ponosil(niektore nadal sa z metkami:dry:)i juz raczej nie zalozy:no:

a i wklejam wam nasza pizamke z early days(kupilam ja jak Niko skonczyl pol roczku, teraz ma 15 miesiecy a nadal nosi wiec z tymi rozmiarami to tak jak napisala geperty lepiej troche zanizyc:tak:)
nikoszpital009pb6.jpg

ogolnie to sie strasznie rozciagnela w praniu(ja wszystko piore na szybkim programie-50stopni)i miala taki sliczny blekitny kolor:sorry2:

Martuchaa ... super, że napisałaś swoje spostrzeżenia thx :tak:... bo mnie trafia, jak ubranka farbią :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ... kiedyś przez takie jedno farbiące body miałam pół pralki prania do wyrzucenia, a w tym ulubiony sweterek mojego małża :angry::angry::angry:

tika ja mam to samo!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda jak przez jedna rzecz tyle fajnych ciuszkow idzie w odstawke:crazy: ale podkreslam ze to nie wszystkie z tej firmy bo mam dwie kamizelki puchowe i ani sie nie rozciagnely ani nie farbowaly:tak::tak:

no ale zawsze lepiej za pierwszym razem prac w rekach i sprawdzic;-)

No a ja za Waszym przykładem poszłam dziś do lumpka i kupiłam kilka ciuszków dla małej. Może jutro pokażę, bo muszę wyprać i wyprasować.

A ja ostatnio bez samochodu jestem, a fajne lumpki mam daleko, a na osiedlu drożyzna (np. używane spodnie 15zł, a bluzka 10zł, wg mnie to drogo).
Teraz do wakacji dla Nikusia mam dużo, tak do 86 rozmiaru, a większych to tylko kilka par spodni, więc szarpnęłam się trochę i kupiłam zestaw na allegro, bardzo mi się spodobały ubranka:
GIGA PAKA 45 SZT.DLA SYNKA 1,5-2-3 L. (342602291) - Aukcje internetowe Allegro
zdam relację jak zobaczę na żywo.

To zaszalałaś:tak:...............a ja w pierwszej chwili myślałam , ze kupiłaś spodnie z kwiatkami a to pająki są :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a co do cen o których mówisz to faktycznie jest to drogo...........ja na ogół kupuję na wagę tu kg 42 zł lub na sztuki po 5 zł ..........no chyba, że jestem w Bydgoszczy tam zupełnie inne ceny ............ tam gdzie sie zaopatruję mają przeceny każdego kolejnego dnia po dostawie , 10, 20, 30, 50 % a potem towar jest za 3 zł sztuka zarówno dziecięce jak i dla dorosłych :tak:

Geperty, ciuszki śliczne:tak:
Ja mam jeden ulubiony lumpek, w którym zawsze zaopatruję Antosia, w którym przez dwa dni w tygodniu jest przecena o 50% i za bluzeczki, spodenki i inne ciuszki płacę po 2-3 zł:-)... taniocha:-p

reklama
Wiosna idzie to wszystkie szaleją po lumpach:-D. Ja sobie ostatnio kupiłam 2 pary spodni w lupeksie, dałam za każde po 28zł. Generalnie drogo, ale spodnie są nowe, z metkami:szok:, rewelacja, w żadnym sklepie bym nie dostała tak dobrych spodni, zwłaszcza, że ciężko mi znaleźć na siebie rozmiary:zawstydzona/y:.
A Hani kupiłam w niedziele na giełdzie 2 pary bluzeczek po 5zł i spodnie dżinsowe za 10zł:szok:, nowe, ale u Chińczyka:-p:-D.

Do góry