reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Geperty Świetne zakupy zrobiłaś i to za jednym zamachem :tak::-D Ciuszki wyglądają rewelacyjnie. Ciekawa jestem, czy w rzeczywistości też takie są. Daj znać.

super paka.. zazdroszcze Wam kupowania w umpkach.. mój maz jest pod tym wzgledem wyczulony na maxa..:wściekła/y: jak raz kupiłam małemu spodnie uzywane na allegro nie odzywał sie tydzien i kazał oddac na pck.. wiec powiedziałam ze oddałam a zostawiłam i chwalił potem jakie ładne..

Marcela ale konserwatysta z twojego męża. ja kupuję tylko mężowi koszulki do pracy, no i wczoraj te ciuszki dla małej. koszulki są świetne, super materiał zazwyczaj i za małe pieniądze, więc jak się zniszczą to nie żal wyrzucić :tak:

marcela to jaki widzisz problem, jezeli maż jest zdecydowanie na nie jezeli chodzi o ciuchy uzywane to niech kupuje spodnie dla małego zamiast za 10 zł to za 100 i bedzie ok. ja tez kupuje na allegro, bo lupki u nas drogie i nic ciekawego i jestem z tych rzeczy z allegro bardzo zadowolona, zwykle kupuje jakies zestawy bo mi sie nie chce szukac pojedynczych rzeczy, a poza tym zoszczedzasm na przesylce. czesto te rzeczy uzywane sa lepszej jakosci niz te nowe kupione w sklepie. ja tez kiedys nie wyobrazalam sobie kupowania uzywanych rzeczy, ale za namowa kolezanki sie zdecydowalam i teraz jestem allegrocholikiem;-):-D

Ja tez sie podpisuje pod ta ksywka:tak::-D:-D
aaga wiesz ze nawet nie pomyslalam o tym, ze kupujac zestaw zaoszczedzi sie na przesylce:baffled::baffled: a faktycznie czasami jej koszt wynosi tyle samo co rzecz ktora kupuje:sorry2:
lece na allegro poszukac jakies fajnych zestawikow na lato:rofl2:

No pewnie Martuchaa, ja za tą pakę zapłaciłam 18zł za przesyłkę, a na sztuki to musisz liczyć 5-7zł za każde, chyba, że kupujesz u jednego sprzedawcy, to też trochę taniej wychodzi :tak:

dziewczyny właśnie przeglądam allegro i znalazłam jakieś nowe pieluszki pampersa sleep&play są tanie tylko nie sprawdzone:sorry2:

może któraś z was już ich używała i możecie poradzić??

my od urodzenia używamy pampersów i raz byłam na huggisach, które akurat mi nie podpasowały bo miał osikane plecki:dry::dry: ( moja kumpela ich używa i ma odwrotnie:blink:)

reklama
Martucha ja tez uzywam huggisow (pampersow nie lubie bo mi po prostu smierdzą:tak:), ale chyba sie przezuce na happy bo huggisy jakies takie male sie zrobily choc uzywamy tych do 14 kg,a happy sa w sam raz

Do góry