reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Martucha dobrze ze chociaz w taki sposob moze na spacerki chodzic bo gdyby byl uziemiony w domu to dopiero by bylo a do zdjecia gipsu zostalo juz nieduzo bedzie dobrze trzymam kciuki.

reklama
Tak, tak fajny pomysl, tylko ja poprosze dla dziewzynek:tak:

Xandi, ja mialam wozek wielofunkcyjny wiec z glebokiego przrobilismy na spacerowke, a teraz kupilam typowa parasolke (a ona raczej na malych kolkach) i w sumie tylko jej teraz używam bo jest leciutka, a tamten byl strasznie ciezki i niporeczny. tak wiec jezeli chodzi o temat typowej spacerowki to niemoge sie wypowiedziec

dla mnie nie ma problemu.;-)
Jak dla mnie wkestia tylko i wyłącznie tego,że rozmiar rozmiarowy nie równy.
I inna sprawa,że te wcześniejsze butki, które kupiłam Rochowi, kupiłam w sklepie, gdzie sprzedają końcówki kolekcji z sezonu, albo z poprzedniej kolekcji, więc nie ma pełnej rozmiarówki i trzeba trafić:-p
Za to ceny to 1/2 ceny w normalnym obuwniczym.
Buty za 13 funtów kosztują w innym sklepie powiedzmy 25- 29funtów.

Żeby nie było,że ...
to wczoraj zaszłam do sklepu i zrobiłam kilka fotek, a co:-D (jakoś słaba, bo z komórki)

chyba rozmiar 21 (sandałki) a białe 22

Załączniki

• Image150.jpg
    Image150.jpg
    120,1 KB · Wyświetleń: 18
  • Image151.jpg
    Image151.jpg
    132,7 KB · Wyświetleń: 20
  • Image152.jpg
    Image152.jpg
    97,9 KB · Wyświetleń: 39
  • Image153.jpg
    Image153.jpg
    85,2 KB · Wyświetleń: 19
  • Image154.jpg
    Image154.jpg
    91,8 KB · Wyświetleń: 17
Różowe półbuty też 22

były jeszcze sandałki chłopięce tylko mały rozmiar 21:-(

Załączniki

• Image156.jpg
    Image156.jpg
    102 KB · Wyświetleń: 17
  • Image157.jpg
    Image157.jpg
    126,4 KB · Wyświetleń: 16
  • Image158.jpg
    Image158.jpg
    102,1 KB · Wyświetleń: 18
Kasiulka Butki cudne! :tak:

dziewczyny- buty superanckie! Styczniaki będą miały w czym paradować na spacerkach:-D

kochane pomóżcie! muszę wreszcie i nareszcie kupić spacerówkę Ewelce, ale musi mieć porządne kółka, żebyśmy mogły jeździć po lesie i plaży, dobrze się składać, oparcie najlepiej jeśli rozkładałoby się do leżenia (młoda bardzo lubi spać w wóziu) no i cena żeby nie zwaliła mnie z nóg;-) wiem że to sporo oczekiwań ale może któraś miałaby takie cudo w domku i mogłaby polecić?

My kupiliśmy spacerówkę CONECO Solar
Coneco:Spacerówka SOLAR 3 kolory+JEŹDZIK-WARTO!! (341631282) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Jest fajna, waży ok 10 kg, lekko się składa i rozkłada, po złożeniu faktycznie sama stoi, więc nie zajmuje dużo miejsca, oparcie obniża się prawię całkowicie do pozycji leżącej, ma spore kółka (też mi na tym zależało). Jej minus to mały koszyk i trudne wkładanie zakupów do niego. Ale jak to któraś z dziewczyn napisała nie ma chyba jeszcze idealnego wózka. Cena na allegro i w sklepach jest taka sama.
My jeździliśmy tym wózkiem w mieście i po sklepach i sprawdza się rewelacyjnie, byliśmy z nim też w lesie. I z tym już jest większy kłopot - mam wrażenie, że jakbym tak często z nim wjeżdżała do lasu to chyba bym szybko wykończyła przednie koła. Niestety od tych korzeni, gałązek i szyszek latają na wszystkie strony i sprawiają wrażenie, że coś w nich się może poluzować.
Ogólnie polecam, ale nie na trudne trasy.

A ja bylam dzis na targu jak co tydzien na ciuchlandzie i znów zrobiłam spore zakupy. Dla malej i dla mnie no a na męża akurat nic nie było;-) Moze poźniej wkleje foto bo narazi wyjęłam je z pralki

reklama
Do góry