reklama
K
kasiulka0901
Gość
Tak, tak fajny pomysl, tylko ja poprosze dla dziewzynek
Xandi, ja mialam wozek wielofunkcyjny wiec z glebokiego przrobilismy na spacerowke, a teraz kupilam typowa parasolke (a ona raczej na malych kolkach) i w sumie tylko jej teraz używam bo jest leciutka, a tamten byl strasznie ciezki i niporeczny. tak wiec jezeli chodzi o temat typowej spacerowki to niemoge sie wypowiedziec
dla mnie nie ma problemu.;-)
Jak dla mnie wkestia tylko i wyłącznie tego,że rozmiar rozmiarowy nie równy.
I inna sprawa,że te wcześniejsze butki, które kupiłam Rochowi, kupiłam w sklepie, gdzie sprzedają końcówki kolekcji z sezonu, albo z poprzedniej kolekcji, więc nie ma pełnej rozmiarówki i trzeba trafić
Za to ceny to 1/2 ceny w normalnym obuwniczym.
Buty za 13 funtów kosztują w innym sklepie powiedzmy 25- 29funtów.
Żeby nie było,że ...
to wczoraj zaszłam do sklepu i zrobiłam kilka fotek, a co (jakoś słaba, bo z komórki)
chyba rozmiar 21 (sandałki) a białe 22
Załączniki
K
kasiulka0901
Gość
Kasiulka Butki cudne!
My kupiliśmy spacerówkę CONECO Solar
Coneco:Spacerówka SOLAR 3 kolory+JEŹDZIK-WARTO!! (341631282) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Jest fajna, waży ok 10 kg, lekko się składa i rozkłada, po złożeniu faktycznie sama stoi, więc nie zajmuje dużo miejsca, oparcie obniża się prawię całkowicie do pozycji leżącej, ma spore kółka (też mi na tym zależało). Jej minus to mały koszyk i trudne wkładanie zakupów do niego. Ale jak to któraś z dziewczyn napisała nie ma chyba jeszcze idealnego wózka. Cena na allegro i w sklepach jest taka sama.
My jeździliśmy tym wózkiem w mieście i po sklepach i sprawdza się rewelacyjnie, byliśmy z nim też w lesie. I z tym już jest większy kłopot - mam wrażenie, że jakbym tak często z nim wjeżdżała do lasu to chyba bym szybko wykończyła przednie koła. Niestety od tych korzeni, gałązek i szyszek latają na wszystkie strony i sprawiają wrażenie, że coś w nich się może poluzować.
Ogólnie polecam, ale nie na trudne trasy.
dziewczyny- buty superanckie! Styczniaki będą miały w czym paradować na spacerkach
kochane pomóżcie! muszę wreszcie i nareszcie kupić spacerówkę Ewelce, ale musi mieć porządne kółka, żebyśmy mogły jeździć po lesie i plaży, dobrze się składać, oparcie najlepiej jeśli rozkładałoby się do leżenia (młoda bardzo lubi spać w wóziu) no i cena żeby nie zwaliła mnie z nóg;-) wiem że to sporo oczekiwań ale może któraś miałaby takie cudo w domku i mogłaby polecić?
My kupiliśmy spacerówkę CONECO Solar
Coneco:Spacerówka SOLAR 3 kolory+JEŹDZIK-WARTO!! (341631282) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Jest fajna, waży ok 10 kg, lekko się składa i rozkłada, po złożeniu faktycznie sama stoi, więc nie zajmuje dużo miejsca, oparcie obniża się prawię całkowicie do pozycji leżącej, ma spore kółka (też mi na tym zależało). Jej minus to mały koszyk i trudne wkładanie zakupów do niego. Ale jak to któraś z dziewczyn napisała nie ma chyba jeszcze idealnego wózka. Cena na allegro i w sklepach jest taka sama.
My jeździliśmy tym wózkiem w mieście i po sklepach i sprawdza się rewelacyjnie, byliśmy z nim też w lesie. I z tym już jest większy kłopot - mam wrażenie, że jakbym tak często z nim wjeżdżała do lasu to chyba bym szybko wykończyła przednie koła. Niestety od tych korzeni, gałązek i szyszek latają na wszystkie strony i sprawiają wrażenie, że coś w nich się może poluzować.
Ogólnie polecam, ale nie na trudne trasy.
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
A ja bylam dzis na targu jak co tydzien na ciuchlandzie i znów zrobiłam spore zakupy. Dla malej i dla mnie no a na męża akurat nic nie było;-) Moze poźniej wkleje foto bo narazi wyjęłam je z pralki
T
tynka
Gość
Dla malej i dla mnie no a na męża akurat nic nie było;-)
dobre
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
Widzę Tynka ze mnie rozumiesz ;-);-);-)
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
to częśc rzeczy bo reszta jeszcze mokra i nie wyprasowana
reklama
Podziel się: