reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

karolinka019qk0.jpg

karolinka020hx7.jpg

karolinka021ia0.jpg

reklama
Sliczne ciuszki. Dle dziewczynek sa takie ladniutkie rzeczy, to nie fer, dlaczego chlopcy nie moga chodzic w sukienkach a dziewczynki w spodniach tak?? :dry:
Jak moj brat byl maly (tak kolo 3 lat), to caly czas o to pytal, bo miedzy nami jest 3,5 roku roznicy i to byl taki okres, ze On chcial wszystko "tak jak Ania" :laugh2:

Aph to jeszcze nic - drugi kuzyn męża jak miał 7 lat pojechał na rowerku po mamę do pracy (400m) w sukieneczce i dziewczęcych bucikach. Ciotka myślała że się ze wstydu spali. :rofl2::rofl2::rofl2:
A on do dziś jest trochę nie teges, wszyscy się zastanawiają, czy nie gej, ja jestem pewna że tak :tak::-D

Aph to jeszcze nic - drugi kuzyn męża jak miał 7 lat pojechał na rowerku po mamę do pracy (400m) w sukieneczce i dziewczęcych bucikach. Ciotka myślała że się ze wstydu spali. :rofl2::rofl2::rofl2:
A on do dziś jest trochę nie teges, wszyscy się zastanawiają, czy nie gej, ja jestem pewna że tak :tak::-D

czyli to juz od malego wychodzi:sorry2:

reklama
Tika nic tylko szybko trzeba sie o dziewczynke postarac.

Lorien o co to to nie, choc moj brat mial ataki zlosci jak Go Mama nie chciala w spodniczce na dwor wypuscic. :-D

Martucha wyglada na to, ze tak, trzeba naszych synkow pilnie obserwowac. ;-) :-D

Do góry