reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Xandi ja niestety też nie pomogę :-(, kupiłam spacerówkę parasolkę Coneco Traffic i jestem z niej zadowolona, ale do użytku miejskiego, na spacerki po lesie to kółka się nie nadają :no:

reklama
A ha i jezeli mogę cos poradzic to nie polecam wózkow trójkolowych firmy ZEKIWA bo moja szwagierka kupił taki i teraz mówi o nim cyt. "cholerne toki":-):-) no bo rzeczywiscie jest dośc ciężki i źle sie go prowadzi

Ja tez mam taki wozek co chyba nie spelnia oczekiwan hehe;-) jedynie moze cena;-) parasolka zooty za 150 chyba w tesco bo wczesnijszy sie rozlecial....tzn kolka -spadala guma czy cus to bylo z ram... Baby design:dry:ten wygladal,ze ma lepsze kolka, lekki, ale sie chyba nie rozklada na plask tylko na polplask;-)tyle,ze nam nie zalezalo bo to dla tej starszej hehe, ktora tylko czasem siedzie w wzoku no ale musi byc....

tika chyba jednak bedzie ciezko cos znalezc, wedlu mnie idealnej jeszcze nie wynalezli:-)

my narazie nie korzystamy z parasolki bo nie ma jak:dry: wiec jezdzimy spacerowka z naszego wielofuncyjnego. Przy okazji wklejam fote z pierwszego spaceru:-p
nikocalosc280bp4.jpg

Biedny Nikuś, zamiast sobie pogonić, to taki "upucony" w tym wózku :-(
My w większości przypadków na spacerki jeździmy tym rowerkiem, Emi go uwielbia.

Nic mi nie mow Lorien:-( dobrze ze chociaz sie miesci z tym gipsem w wozek bo tego tez sie obawialam. najgorsze ze nawet usiasc nie moze ...
mam nadzieje ze nam nie przedluza gipsu:no:

reklama
Do góry