reklama
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
To nasz wózio, jestem z niego bardzo zadowolona, szkoda ze Karolina woli go prowadzić a rzadziej w nim siedzieć
Wózek spacerowy HAUCK ROADSTER 3 klołowy GRATISY (313765850) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek spacerowy HAUCK ROADSTER 3 klołowy GRATISY (313765850) - Aukcje internetowe Allegro
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
A ha i jezeli mogę cos poradzic to nie polecam wózkow trójkolowych firmy ZEKIWA bo moja szwagierka kupił taki i teraz mówi o nim cyt. "cholerne toki":-):-) no bo rzeczywiscie jest dośc ciężki i źle sie go prowadzi
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Ja tez mam taki wozek co chyba nie spelnia oczekiwan hehe;-) jedynie moze cena;-) parasolka zooty za 150 chyba w tesco bo wczesnijszy sie rozlecial....tzn kolka -spadala guma czy cus to bylo z ram... Baby designten wygladal,ze ma lepsze kolka, lekki, ale sie chyba nie rozklada na plask tylko na polplask;-)tyle,ze nam nie zalezalo bo to dla tej starszej hehe, ktora tylko czasem siedzie w wzoku no ale musi byc....
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Kasiulka ... bo się skuszę ;-). Roszko w podpisie śliiiiiicznytika upolowałami to w przyzwoitej cenie
Jak coś to eksport mogę robić;-)
Xandii ... niestety nie pomogę , a wręcz wykorzystam to co napiszą dziewczyny, bo my teraz też chcemy kupić jakąś sensowną spacerówkę/ parasolkę
K
konto usuniete
Gość
tika chyba jednak bedzie ciezko cos znalezc, wedlu mnie idealnej jeszcze nie wynalezli:-)
my narazie nie korzystamy z parasolki bo nie ma jak wiec jezdzimy spacerowka z naszego wielofuncyjnego. Przy okazji wklejam fote z pierwszego spaceru
my narazie nie korzystamy z parasolki bo nie ma jak wiec jezdzimy spacerowka z naszego wielofuncyjnego. Przy okazji wklejam fote z pierwszego spaceru
Elma
Małgosia
My u Babci po lesie jeździmy dużym spacerowym wózkiem (z wielofunkcyjnego) a w samochodzie wożę spacerówkę "parasolke" firmy "mamtu" rozkłada się na półleżąco (Nadia spoko w niej śpi) ale ma małe koła i na pewno nadaje sie tylko do miasta.
WÓZEK MAMTU +FOLIA+ OCIEPLACZ -2 KOLORY-@EKROPKA@ (335684705) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK MAMTU +FOLIA+ OCIEPLACZ -2 KOLORY-@EKROPKA@ (335684705) - Aukcje internetowe Allegro
K
konto usuniete
Gość
Nic mi nie mow Lorien:-( dobrze ze chociaz sie miesci z tym gipsem w wozek bo tego tez sie obawialam. najgorsze ze nawet usiasc nie moze ...
mam nadzieje ze nam nie przedluza gipsu
mam nadzieje ze nam nie przedluza gipsu
reklama
Podziel się: