reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

no wreszcie bo ostatnio to boso chodziła;-):-D
a oto buty, powiedzcie ze choc troche ładne:tak:

No dobra, no tak troszeczke ladne to sa, ale tylko troszeczke. :-p;-)

Idz Ty czepialska, co Ty chcesz od nich? Do sukieneczki na wiosne idealne, moze i w swieta (jak snieg nie spadnie, bo cos nim strasza :baffled:) sie nimi nacieszy. :tak:

reklama
aaga co ty chcesz od tych bucikow sa sliczne.
Nie wiem jak u was ale tutaj w sklepach jest tak ze 3/4 to ubrania dla dziewczynek po prostu cudne wszystko rozowo zolto zielone i 1/4 to ubrania dla chlopcow i jak trzeba cos wybrac to naprawde trzeba sie naszukac zeby cos fajnego znalezc. Ale mnie to wkurza:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Moniko u nas zawsze tez były drobne prezenciki i na ogol to były słodycze ;-) ale maż miał wczoraj gest :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D wiec po prostu skorzystałam z okazji i obskubałam troszkę konto :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co takiego kupiłaś?

ja spedzilam jedne swieta na wsi... dzieki wielkie, ale w sumie wspominam milutko, zawsze to jakas odmiana, jak na Ciebie wyleja ze 4 wiadra zimnej wody, a nie tylko perfumy, albo szklaneczke, bo mieszkanie bedzie zalane...

Żeby być zlanym 4 wiadrami wody nie musiałam jechać na wieś. U moich rodziców na osiedlu też tak kiedyś lali :szok: Nigdy z siostrą nie chciałyśmy wychodzić nawet do kościoła, bo chłopacy nie zwracali na to uwagi czy idziesz do kościoła czy na spacer. Dla nich liczyło się to chlupnięcie wodą i tyle. Jak mnie raz dorwali to zaliczyłam 3 wiadra :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nawet podpaskę w gatkach miałam mokrą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aaga Buciki są śliczne.

Wczoraj kupiłam Witkowi papcie w rozmiarze 20 i busiki w takim samym rozmiarze:-D:-D:-D

a buty jednak oddałam. zmierzyłam jeszcze raz noge Julki wyciełam patyk, włozylam do buta i okazalo sie ze sa praktycznie na styk. i teraz znowu Julka boso chodzic bedzie;-), a mnie znowu czeka bieganie za butami:wściekła/y:

a buty jednak oddałam. zmierzyłam jeszcze raz noge Julki wyciełam patyk, włozylam do buta i okazalo sie ze sa praktycznie na styk. i teraz znowu Julka boso chodzic bedzie;-), a mnie znowu czeka bieganie za butami:wściekła/y:

Dobra dobra ty sie lepiej przyznaj , że nie byłaś do nich w 100% przekonana i na rękę ci ten mały rozmiar :-p;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hahaha, ale mi pojechałyscie. Faktycznie do butów przekonana nie byłam w 100 % bo były jakieś takie blade, ale wziełąbym je napewno. Tylko jak Martucha mi to o tym rozmiarze wyjechała i mierzyłam je jeszcze raz to okazało sie, że są na dzień dziesiejszy w sam raz to oddałam. Kurcze, ale sie czepiacie:-D
Zywa jezeli powaznie mówiłas to mogę je jeszcze kupic jezeli się jeszcze nie sprzedały i Ci przesłać

Do góry