reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama

Załączniki

• P3110292.JPG
    P3110292.JPG
    219,7 KB · Wyświetleń: 31
Aaga śliczne!!!!! Naprawdę.
No wreszcie nie będzie się biedne dziecko męczyć w bosych stópkach :-D
Oj wyrodna, jak wszystkie.

o dziekuje bardzo bo cały czas się zastanawiałam czy ich nie zwrócić. a czy wyrodna? a jekżeby inaczej:tak:

aaga co ty chcesz od tych bucikow!!! sa piekne!!!ja to w ogole uwielbiam rozowy wiec nie moglyby mi sie nie podobac:-) a rozmiar 20 hmmm u nas to bylo z 4 miesiece temu:dry::-p

my tez kupilismy butki, jeszcze przed wyjazdem ale adidaski:tak:

Aaga, buciki naprawdę śliczne, ja też nie wiem, co Ty od nich chcesz:angry:. Ale jak Ci się nie podobają z chęcią odkupię:-p.

no właśnie rozmiar 20 też mnie zaskoczył bo pantofelki i kozaczki Jula ma 21 i to kupowane byly już kilka miesiecy temi i albo jest to zawyżona numeracja, albo producentowi się coś pomyliło bo w tych bucikach ma jeszcze troszke luzu.
Żywa chyba jednak nie odsprzedam :-D

reklama
Do góry