reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

U nas mamy ten zwyczaj:-) zawsze bardzo go lubilam i napewno Niko cos znajdzie od zajaczka( tez sa to drobne prezenty, slodycze itd.)
Mam nadzieje ze pogoda bedzie ladna i ze Nikus sam poniesie koszyczek:tak:

reklama
Mam nadzieje ze pogoda bedzie ladna i ze Nikus sam poniesie koszyczek:tak:

Ja też, ja też:-D. MAm nawet już 2 koszyczki, jeden dla mnie a jeden dla Hani, takii mały. W moim będzie prawdziwa święconka a w Hani pisianki, baranki itp, w razie gdyby wysypała nie będzie dużej szkody:-D.

Wszystkim szukającym wiosennego obuwia proponuje wybrać się do CCC. Widziałam tam ostatnio conajmniej kilka par, ktore chetnie bym Zuzce kupila. Cena max do 50 PLN a but wygląda solidnie. Zarowno dziewczece jak i chlopiece.

Kupilam tam Zuzce nowe podgumowane kapcie za 14,90. Sa sliczne :-)
W tym tyg wybieram się po półbuty.

abejka bylam w ccc, ale nic nie kupilam:wściekła/y: buciki owszem ładne, skórzane i dosc solidne, cena 39.99, ale bardzo płytkie przody (niewiem jak to opisac), jak przymierzyłam Julce na nożke to okazalo sie ze zakrywają jej ledwie paluszki, wydaje mi sie ze bylyby niewygodne i nie kupilam:-(

Hmmmm nie patrzyłam pod tym katem, ale byłam bez Zuzki, więc pewnie dlatego. Oczywscie sprawdze.
Aga a moze macie BOTI? w Boti też są fajne buciki, tam kupiłam Zuzance zimowe kozaczki

kupiłam Julce wreszcie buty złaziłąm wszystkie sklepy, nogi wchodziły mi juz do du.py:wściekła/y: i w ostatnim sklepie byly - ostatnia para, nr 20, z zeszłego roku. Wziełam, zmierzyłam w domu i okazało się ze są dobre nie są szczytem marzeń moich, ale uważam ze ok

reklama
Do góry