reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

hahaha, ale mi pojechałyscie. Faktycznie do butów przekonana nie byłam w 100 % bo były jakieś takie blade, ale wziełąbym je napewno. Tylko jak Martucha mi to o tym rozmiarze wyjechała i mierzyłam je jeszcze raz to okazało sie, że są na dzień dziesiejszy w sam raz to oddałam. Kurcze, ale sie czepiacie:-D
Zywa jezeli powaznie mówiłas to mogę je jeszcze kupic jezeli się jeszcze nie sprzedały i Ci przesłać

czyli dzieki mnie i wieeelkiej stopie mojego syna Julcia nie bedzie musiala chodzic w piekna wiosne w za malych butach:-)
ehh wyrodna:-D:-D:-D:-D

reklama
Zywa jezeli powaznie mówiłas to mogę je jeszcze kupic jezeli się jeszcze nie sprzedały i Ci przesłać

Generalnie mówiłam poważnie, ale Hania ma wielką stopę, więc nie wiem jakby to było z rozmiarem, zresztą chyba za dużo zachodu:-D. Taniej wyjdzie jak kupię u siebie;-). Ale te Wasze buciki naprawdę mi się bardzo podobały:tak:.

Xmama, ale sprzęcior, no no:tak::tak:.

No to Agatko będziesz teraz częściej zaglądać do nas co ???????????:tak:

Musze pokazać sprzęt Pawłowi może mi kupi nowy :-p:-D:-D:-D:-D:-D

A co jak szaleć to szaleć na całego:cool2:

Justynko kochanie ja tu ostatnio zagladam bardzo czesto tylko niezawsze chce mi sie cos skrobnac:sorry2:

Teraz to ja bede mogla spokojnie skupic sie na mojej pracy licencjackiej,niedlugo obronaa ja mam lenia :baffled:

reklama
Do góry