reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Zywa sandalki super i jako nowe!!
My chodzimy tutaj co dwa miesiace na takie wyprzedaze i tam kupujemy wiekszosc ciuszkow za grosze!! teraz w sobote sie wybieramy, mam nadzieje ze tez cos znajdziemy ciekawego:tak:

reklama
Żywa sandałki fajne i kalosze tez. Ja tam wpadam do lumpa i śmigam po nim jak meserszmit:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tylko przy kasie jakoś wolniej ;-):sorry2:

Ja tam idę raz na pół roku, ale jakoś tak nie umiem nic fajnego wygrzebać, są osoby które takie super ciuchy znajdują, a ja jakoś zawsze trafiam na szmaty.
jedyne co kupuję fajne to koszulki dla małża do pracy, dobre gatunkowo i tanie!

Jakby któraś z Was chciała widzieć, to w Carrefourze jest promocja pampersów:
Pampers 42zł + płyta z muzyką, wszystkie rozmiary
Bella Happy, 38zł, z 49zł:szok:
I hagisy, ale nie pamiętam ceny.

własnie patrze na buty wiosenne dla dzieci i ceny mnie zalamaly, ok. 100 zł, czasem mniej czasem wiecej - zalezy od firmy. to narmalnie jakis kosmos i dziecko ma na dwa, trzy miesiace. no ale niektore mamy juz zaopatrzyly dzieci w buty w reserved na wyprzedazy - szkoda ze mi tez sie nie udalo kupic. jutro jade na zakupy zobaczymy co sie uda zdobyc:tak:

A my dziś byliśmy w Smyku i maja w przecenie sukienki, bluzeczki spodnie i nowa kolekcje ubranek w miarę tania dla dziewczyn kupilam sukienki z bluzeczkami po 60 zł i jeszcze Emilce "dorosły" żakiecik z przeceny :-p do tego zabawki na Wielkanoc bo nie wiem jak u Was ale do nas przychodzi Zając i przynosi prezenty:tak:

reklama
A my dziś byliśmy w Smyku i maja w przecenie sukienki, bluzeczki spodnie i nowa kolekcje ubranek w miarę tania dla dziewczyn kupilam sukienki z bluzeczkami po 60 zł i jeszcze Emilce "dorosły" żakiecik z przeceny :-p do tego zabawki na Wielkanoc bo nie wiem jak u Was ale do nas przychodzi Zając i przynosi prezenty:tak:

To miałaś udane zakupy :tak::-D Ale ty to zawsze umiesz coś fajnego i taniego dla dziewczynek wynaleźć :tak::-D;-)

U nas też jest Zając, ale on przynosi drobne prezenty :tak:

Do góry