reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Będą rozpoznawalne na odległość;-)Czyli styczniaki w w jednych butach chodza;-)
A
ania_zywa
Gość
A ja kupiłam Hani takie oto, o, KALOSZE. Troszkę na nią za duże jeszcze, bo rozmiar 24, ale do jesieni jej noga urośnie i wtedy będzie mogła się chlapać i chlapać w kałużach.
K
konto usuniete
Gość
ania_zywa rewelacyjne te butki!! tez musimy sie rozejrzec za kaloszami;-)
wasze na wiosne pewnie beda akurat!
wasze na wiosne pewnie beda akurat!
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Żywa, cudne
Ja też już myślałam o kaloszach, ale nie widziałam takich malutkich
Ja też już myślałam o kaloszach, ale nie widziałam takich malutkich
A
ania_zywa
Gość
Kochane, robicie czasem zakupy w lumpach?? Ja czasem coś tam kupuję i z reguły rzeczy prawie jak nowe, w końcu roczne dziecko nie niszczy tak ciuchów, bo szybko wyrasta.. Ja wczoraj sobie zrobiłam rundkę po lumpeksach, i znów kupiłam Hani pełno fajnych rzeczy, kapelusz, czapkę z daszkiem, strój kąpielowy na lato, spodnie, no i sandałki za 2zł. Nie wiem, czy będą na nią dobre na lato, bo jej tak szybko noga rośnie, ale nawet jeśli, to w końcu tylko 2zł. Ładne prawda??
reklama
Żywa buciki super i za tą cene
Ja to jakoś tak nieumien wejsc do lumpka, niewiem dlaczego ale sie krempuje :-( nie to zebym jakas damusia byla ale jakos tak mam a szkoda bo wiem ze nieraz mozna cos superr wyczaic bylam raz z kolezanka w tamtym roku i bylo kilka fajnych rzeczy ale jakos nic niekupilam bo sie niemieściłam w nic fajnego
Ja to jakoś tak nieumien wejsc do lumpka, niewiem dlaczego ale sie krempuje :-( nie to zebym jakas damusia byla ale jakos tak mam a szkoda bo wiem ze nieraz mozna cos superr wyczaic bylam raz z kolezanka w tamtym roku i bylo kilka fajnych rzeczy ale jakos nic niekupilam bo sie niemieściłam w nic fajnego
Podziel się: