reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

a ja mierzac Julce dlugosc nozki posatilam ja na kartonie i odrysowalam dlugosc, tzna zaznaczylam kreske przy paluszkach i piecie - wycielam kartonik i tak kupilam kapciuszki (mam nadzieje ze moj opis jest zrozumialy dla wszystkich, choc tak napisalam ze szczerze watpie:-D)

reklama
Załapałam się jeszcze na tą przecenę bucików w reserved, ale już tylko dwa rodzaje butków były w przecenie i na dodatek nie było wyboru w rozmiarach i kupiłam te dwie pary w rozmiarze 23. Kiedys przecież dorośnie;-):-D

Załączniki

• 307354271.jpg
    307354271.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 24
  • 308223814_1.jpg
    308223814_1.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 24
kurde Justynka szkoda ze wczesnij nie wiedzialam o tych miarkach bo akurat musialam kupic nowe buty tutaj w UK a tu czegos takiego nie maja:eek::eek:
ale za miesiac wybieramy sie do PL to moze skombinuje sobie ta miarke, chyba ze moze wiecie czy gdzies mozna takie cudo kupic??:-D

My dostalismy taka miarke w prezencie po szczepieniu, jest z Elefanta czyli moze jest szansa ze w Deichmanie sa dostepne. :sorry:

My dostalismy taka miarke w prezencie po szczepieniu, jest z Elefanta czyli moze jest szansa ze w Deichmanie sa dostepne. :sorry:
Dzieki za podpowiedz, jak bede w Pl odrazu tam zajrze i zapytam hehe:tak::tak:

Butki naprawde REWELACYJNE!!!
u nas oczywiscie Reserved nie ma:dry:

w taki razie tez sprobuje tak jak Ania pisze z tym patyczkiem bo te rozmiary faktycznie sa rozne a boje sie zeby za ciasnych nie mial bo juz w oglole nie bedzie mi chcial chodzic:-):-)

kurde Justynka szkoda ze wczesnij nie wiedzialam o tych miarkach bo akurat musialam kupic nowe buty tutaj w UK a tu czegos takiego nie maja:eek::eek:
ale za miesiac wybieramy sie do PL to moze skombinuje sobie ta miarke, chyba ze moze wiecie czy gdzies mozna takie cudo kupic??:-D

miarek w Anglii dostatek, chyba,że z Walii wywiało:-p:-D

podam Ci link do internetowego sklepu vertbaudet
Vertbaudet - Pofessional foot gauge.

My mierzyliśmy stopę w sklepie obuwniczym Clark:tak:

reklama
Do góry