reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Monia, zostaje Ci allegro:tak::-)

Nie do końca, bo Witek ma po tatusiu wysokie podbicie i nie wszystkie buty można mu wcisnąć na nóżkę :baffled::-(

To chyba ja was pobiję, ale w drugą stronę ... ja noszę 35/36 :-D Normalnie mam 36, ale ostatnio ten rozmiar jest na mnie za duży :szok: Zmalała mi noga czy co? :rofl2:

reklama
czyli ze skrajności w skrajność. Problem z rzadkimi rozmiarami jest taki, że niektórych butów wogóle nie sprowadzają w takich rozmiarach.

Ciocia mojego męża kupuje niektóre buty w dziecięcych, bo ma 34!!!!!!!! Ale ona jest w ogóle malutka

troche takie dziwne pytanie:rofl2::rofl2::rofl2: a jak mierzycie dzieciakom rozmiar?
Moj Nikos ma 22, mierzylam mu centymetrem i przykladalam stopke do podeszwy:-p ale wlasnie nie wiem jak to sie profesjonalnie robi:no::no::no:
w domu biega w tych skarpetach(atlantica) z solidna antyposlizgowa podeszwa wiec tu nie mamy problemu:-D:-D

Martucha, ja mierzyłam w sklepie, poszłam z Hanią i po kolei przymierzałam buty aż wybrałam te najlepsze, spojrzałam na rozmiar i już wiem:tak:. Aczkolwiek rozmiar rozmiarowi nie równy, już się o tym przekonałam, więc zrobiłam miarkę z patyczka:-D:-D. I dałam obu babciom hehe, żeby wiedziały jakie kupować:-p:-D.

Martuś tak powinno sie mierzyć dzieciom rozmiarek jak piszesz- centymetrem, lub w niektórych sklepach z obuwiem dziecięcym można spotkac taką miarkę...hmmm jakby to opisać.Na owej miarce są rozmiary.Dziecko kładzie nóżkę na tą miarkę i zmniejszając to "urządzenie"pokazuje nam rozmiar:tak::tak::tak:

reklama
w taki razie tez sprobuje tak jak Ania pisze z tym patyczkiem bo te rozmiary faktycznie sa rozne a boje sie zeby za ciasnych nie mial bo juz w oglole nie bedzie mi chcial chodzic:-):-)

kurde Justynka szkoda ze wczesnij nie wiedzialam o tych miarkach bo akurat musialam kupic nowe buty tutaj w UK a tu czegos takiego nie maja:eek::eek:
ale za miesiac wybieramy sie do PL to moze skombinuje sobie ta miarke, chyba ze moze wiecie czy gdzies mozna takie cudo kupic??:-D

Do góry