reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Ja mam pytanie do dziewczyn z Zabrza..
za kilka dni (2.02) przylatuja do nas znajomi wlasnie z zabrza no a ja jestem w potrzebie poniewaz nie posiadam dla Olini papuciow tzn mam jedne ale rozpadajace sie juz i zastanawiam sie ile jeszcze wytrzymaja >_< i tu pojawia sie moje pytanko czy toras z was nie jakis za malych dla waszych szkrabow juz papuci? Oli narazie nosi jeszcze 19 do nr 20 jeszcze jej troche brakuje.
Wiem ze to nieladnie tak zebrac ale tu w Irl za papucie dzieciece licza sobie krooocie.

No, już się bałam, że tylko Witek ma taką małą nóżkę ;-) Ale widzę, że nie jest osamotniony z tym rozmiarem 19 :-D Dziewczyny, a gdzie wy kupiłyćie takie małe papcie i buciki? Bo w Pile w sklepach dostają od rozmiaru 20, ale zimowe buty mieli dopiero od 21 rozmiaru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I nie mogłam dziecku kupić butów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na dodatek okazuje się, że Witek ma wysokie podbicie i kozaczki, które dostałam od koleżanki okazały się zbyt niskie i nie mogłam ich synkowi wcisnąć na nogę :crazy:

Monia, ja kupuję w zwykłym sklepie dziecięcym, w którym są ciuszki i butki różnych marek. Mieszkam w małej mieścinie, ale jakos nie mam problemu z kupnem butków. A zimowe kupiłam na allegro za 10 zł, używane, ale zupełnie jak nowe:-p

Ja mam pytanie do dziewczyn z Zabrza..
za kilka dni (2.02) przylatuja do nas znajomi wlasnie z zabrza no a ja jestem w potrzebie poniewaz nie posiadam dla Olini papuciow tzn mam jedne ale rozpadajace sie juz i zastanawiam sie ile jeszcze wytrzymaja >_< i tu pojawia sie moje pytanko czy toras z was nie jakis za malych dla waszych szkrabow juz papuci? Oli narazie nosi jeszcze 19 do nr 20 jeszcze jej troche brakuje.
Wiem ze to nieladnie tak zebrac ale tu w Irl za papucie dzieciece licza sobie krooocie.

niestety my nosimy 20 i mamy tylko jedne papcie. Ale moze niech znajomy Ci kupi. Ja za nasze placilam 12,50zl.

reklama
Monia, ja kupuję w zwykłym sklepie dziecięcym, w którym są ciuszki i butki różnych marek. Mieszkam w małej mieścinie, ale jakos nie mam problemu z kupnem butków. A zimowe kupiłam na allegro za 10 zł, używane, ale zupełnie jak nowe:-p

Ja obeszłam wszystkie sklepy w Pile gdzie są buciki dziecięce i wszędzie panie były zdziwione, że szukam takiego małego rozmiaru :szok::crazy: I zawsze słyszałam, że oni mają od 20 a w tym sezonie mają od 21 rozmiaru :wściekła/y:

Do góry