Dzięki za informacje. Muszę się zastanowić nad tymi talerzykami, bo nie wiem na którą firmę się zdecydować Oba mi się podobają Najważniejsze dla nie to fakt iż talerzyki nie odczepiają się od blatu. Bo jak Witkowi podam nawet chrupki w jego miseczce to zamiast brać sobie z niej chrupki to on bierze i wcina miseczkę
reklama
T
tynka
Gość
Chcialam wam powiedziec ze w Biedronce sa dwupaki body po 9 zł dosc dobra bawelna jak na taka cene oraz rajstopki z frotki po 7 zł ale maja zawyzona rozmiarowke :-) bo kupilam dla natalka a sa dobre na Emilke i musze dzis leciec jeszcze raz
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Faktycznie body sa niezle, bawelna jest fajna,mialam kiedys identyczne, chyba z adamsa. rajstopki zawyzone (numeracja), kupilam dla Julki rozmiar 68-74 i sa dosc duze, ale sa naprade sliczniutkie, fajne maja wzorkiChcialam wam powiedziec ze w Biedronce sa dwupaki body po 9 zł dosc dobra bawelna jak na taka cene oraz rajstopki z frotki po 7 zł ale maja zawyzona rozmiarowke :-) bo kupilam dla natalka a sa dobre na Emilke i musze dzis leciec jeszcze raz
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
no my tez mam bodziaki
jeden zestaw 80 i jeden 86 i te numeracje sa ok, a rajstopki kumpela mi kupila bo kolo mnie nie bylo no i jeszcze nie wiem jakie sa, ale mam.
jeden zestaw 80 i jeden 86 i te numeracje sa ok, a rajstopki kumpela mi kupila bo kolo mnie nie bylo no i jeszcze nie wiem jakie sa, ale mam.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Tynka, no ja właśnie kupiłam te rajstopki rozmiar 80-86 i są tak duże, że Antoś chyba do przedszkola dopiero będzie w nich pomykałChcialam wam powiedziec ze w Biedronce sa dwupaki body po 9 zł dosc dobra bawelna jak na taka cene oraz rajstopki z frotki po 7 zł ale maja zawyzona rozmiarowke :-) bo kupilam dla natalka a sa dobre na Emilke i musze dzis leciec jeszcze raz
T
tynka
Gość
ja wlasnie wrocilam z biedronki i powiem wam tak jedna firma jeden rozmiar a rozne rajstopki otwieralam paczuszki i mierzylam bo jedne byly wieksze a inne mniejsze w sumie kupilam 3 pary rozmiar 68/74 i dwie pary sa mneijsze takie akurat na Taje a jedna wieksza na Emilke
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
u nas w szafie tez sie wszystko konczy i zaczyna byc za male ja dzis kupilam dwa bodziaki od 12 do 18 miesiecy i sa ok ale niektore rzeczy musze kupowac od 18 miesiecy tak jak ostatnio spodnie
A
ania_zywa
Gość
Ja też zamierzam kupić jutro te rajstopki z Biedronki, ale z tymi bodziakami się zastanawiam, bo z tego co widziałam one nie są zapinane przy szyi... To mogą się rozciągmąćpo pierwszym praniu. Jedne takie już miałam. więc mam obawy, no ale w końcu za taką kwotę to chyba warto.
reklama
T
tynka
Gość
kochaniutka pranie reczne ;-)
Podziel się: