reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Dzięki za informacje. Muszę się zastanowić nad tymi talerzykami, bo nie wiem na którą firmę się zdecydować :-D Oba mi się podobają :tak::-D Najważniejsze dla nie to fakt iż talerzyki nie odczepiają się od blatu. Bo jak Witkowi podam nawet chrupki w jego miseczce to zamiast brać sobie z niej chrupki to on bierze i wcina miseczkę :baffled::confused:

reklama
Chcialam wam powiedziec ze w Biedronce sa dwupaki body po 9 zł dosc dobra bawelna jak na taka cene oraz rajstopki z frotki po 7 zł ale maja zawyzona rozmiarowke :-) bo kupilam dla natalka a sa dobre na Emilke i musze dzis leciec jeszcze raz :dry:

Chcialam wam powiedziec ze w Biedronce sa dwupaki body po 9 zł dosc dobra bawelna jak na taka cene oraz rajstopki z frotki po 7 zł ale maja zawyzona rozmiarowke :-) bo kupilam dla natalka a sa dobre na Emilke i musze dzis leciec jeszcze raz :dry:
Faktycznie body sa niezle, bawelna jest fajna,mialam kiedys identyczne, chyba z adamsa. rajstopki zawyzone (numeracja), kupilam dla Julki rozmiar 68-74 i sa dosc duze, ale sa naprade sliczniutkie, fajne maja wzorki

no my tez mam bodziaki
jeden zestaw 80 i jeden 86 i te numeracje sa ok, a rajstopki kumpela mi kupila bo kolo mnie nie bylo no i jeszcze nie wiem jakie sa, ale mam. :tak::-D

Tynka, no ja właśnie kupiłam te rajstopki rozmiar 80-86 i są tak duże, że Antoś chyba do przedszkola dopiero będzie w nich pomykał:-D:-D

ja wlasnie wrocilam z biedronki i powiem wam tak jedna firma jeden rozmiar a rozne rajstopki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: otwieralam paczuszki i mierzylam bo jedne byly wieksze a inne mniejsze w sumie kupilam 3 pary rozmiar 68/74 i dwie pary sa mneijsze takie akurat na Taje a jedna wieksza na Emilke:baffled:

u nas w szafie tez sie wszystko konczy i zaczyna byc za male:blink: ja dzis kupilam dwa bodziaki od 12 do 18 miesiecy i sa ok ale niektore rzeczy musze kupowac od 18 miesiecy tak jak ostatnio spodnie:-p

Ja też zamierzam kupić jutro te rajstopki z Biedronki, ale z tymi bodziakami się zastanawiam, bo z tego co widziałam one nie są zapinane przy szyi... To mogą się rozciągmąćpo pierwszym praniu:confused:. Jedne takie już miałam:wściekła/y:. więc mam obawy, no ale w końcu za taką kwotę to chyba warto:-D.

reklama
Do góry