reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Ja też zamierzam kupić jutro te rajstopki z Biedronki, ale z tymi bodziakami się zastanawiam, bo z tego co widziałam one nie są zapinane przy szyi... To mogą się rozciągmąćpo pierwszym praniu:confused:. Jedne takie już miałam:wściekła/y:. więc mam obawy, no ale w końcu za taką kwotę to chyba warto:-D.
pralam juz i po pierwszym praniu nie rozciagnely sie. ja mam duzo takich nie rozpinanych pod szyja i nie zauwazylam zeby sie dodatkowo rozciagaly, choc fakt sa dosc szerokie, ale glowa przeciez jakos musi przejsc

No i ja też wczoraj kupiłam i rajstopki i body. Ale tak jak tynka pisze, jeden rozmiar rajstopek, a jedne wieksze drugie mniejsze, dziwne:confused::szok:.

wszystkie was widze ;-)
a teraz chwalę sie zakupami wczorajszymi:-D

Filowe buty
32212484zy2.jpg

Filowy sweterek
60916997nq0.jpg

Prezent dla Noemi (siostry Filipa, która niedługo kończy roczek) - kupowane z nadzieją ze moja córka kiedyś to założy:-D
58610686qk2.jpg

49222508am2.jpg

50641624yq3.jpg

56903809lx1.jpg

jeszcze tylko rajstopki musze dokupić i buciki pasujace.

No to dobra, ja też za Wasza namową pojechałam do reserved i jestem bardzo zadowolona. Wprawdzie chciałam kupić jakieś typowo dziewczyńskie butki, ale może być...
1001379sh4.jpg

a teraz jeszcze moja modelka która rozbebeszyła torbę ze zdobyczami i musiałam ją ubrać w nowe ciuszki. Kupiłam taki sweterek i takie spodenki przy okazji...
trochę duże, ale może być.
1001376df6.jpg

1001373do2.jpg

1001371jt5.jpg

reklama
Do góry