reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
zamowilam zdjecie na torcik dla Roberta, teraz jeszcze szukam "jelenia" co mi ten tort upiecze, bo ze mnie noga w tych sprawach. :zawstydzona/y: Ciasto jeszcze, ale tort??? Tylko raz pieklam i powiedzialam nigdy wiecej. :no:

Załączniki

• projekt.jpg
    projekt.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 24
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aniu świetny wybór i tort na pewno zrobi furorę :tak::-D

taaa jak tylko go bedziemy mieli. :-( kurcze jakos nie potrafie sie ostatnio zorganizowac. Siedze w domu i na nic czasu nie mam. :dry: Co to bedzie jak do pracy wroce??? Obled, chyba trzeba sie w tylek kopnac.
Echhh tak mi sie na zalenie cos wlaczylo. Sorki, wiem nie w temacie. :sorry2:

zamowilam zdjecie na torcik dla Roberta, teraz jeszcze szukam "jelenia" co mi ten tort upiecze, bo ze mnie noga w tych sprawach. :zawstydzona/y: Ciasto jeszcze, ale tort??? Tylko raz pieklam i powiedzialam nigdy wiecej. :no:

Moja teściowa piecze pyszne torty .... wszyscy tak mówią, ale ja nie potwierdzam ani nie zaprzeczam, poprostu nie jadam tortów :baffled: Jakbyś chciała, to mogę z nią zagadać to ci upiecze, taki prawdziwy, na masełku :-p

mniammm...torciki:-) Mariolka jak ty mozesz tortow nie jesc:no::-D
ja w Polsce mam zamiar sie obrzerac pysznosciami,no i beda wczesniejsze urodziny mojego szkraba,wiec tort tez bedzie-z jedna swieczka obowiazkowo....mmmmmmmm juz sie nie umiem doczekac:-D

Aph pociesz sie mi tez nic sie nie chce i tez nie mam czasu nic zrobic bo tylko krzatam sie i latam za Laura,a zdjecie na torciku pikne:tak::tak::tak:

reklama
Pomysl ze zdjeciem fajny:tak:Ja ide na latwizne, kupuje tort z bitej smietany, maja do wyboru u nas rozne ksztaly np misia, samochodzika, w tamtym roku Natalka miala biedronke a w tym Mikolaja,ladnie wygladal ale mi nie smakowal w tamtym roku biedronka byla dobra..
Jak zwykle cos z zalacznikami:wściekła/y:tylko jeden mi sie udalo wk
le
ic
+

Do góry